Csak falatozni akart, de gyorsan szorult helyzetben találta magát: ezeknél az állatoknál ma nem lesz viccesebb
A gazdik jól tudják, hogy ezeknél az állatoknál még egy egyszerűnek tűnő etetés is okozhat problémákat.

beszorult-állatok-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

A történelem során a háziállatok és az emberek egyre közelebb kerültek egymáshoz, és már nemcsak az udvart, hanem sokszor a lakást is megosztjuk velük. Ennek lehet negatív oldala is, de nem szabad elmenni a pozitív hatásai mellett sem: nemcsak rengeteg szeretetet adnak, hanem elképesztően viccesek is olykor.

Gyakran egy olyan teljesen hétköznapi esemény, mint az etetés is fulladhat megmosolyogtató pillanatokba: nem elég, hogy az állatok már a zacskó zörgésére úgy szaladnak, mintha nem lenne holnap, de sokszor annyira átadják magukat a finom falatok élvezetének, hogy meglepő helyen találják magukat pár perc elteltével.

A finomságok olykor tényleg rabul ejtenek

Egy szorult helyzetet nem lehet éppen viccesnek vagy aranyosnak mondani, ám az állatok esetében ez egész máshogy van. Gyakran észre sem veszik, hogy milyen helyzetbe kerültek, de ha mégis, a meglepettségük rengeteg vidám pillanatot tud okozni. A gazdik sem hagyhatták ki, hogy megörökítsék ezeket, de természetesen utána egyből kiszabadították bajba jutott kedvenceiket - bár mindig akadnak, akik nem tanulnak a hibákból, és újra belemásznak olyan helyekre, ahonnan lehetetlenség kijutni.

(Képek forrása: Reddit, Twitter, Imgur)

Ezt is szeretjük