Ezek 2019 legjobb fotói az internetezők szerint: egytől egyig bámulatosak
A 2019-es AGORA fotóverseny a végéhez közeledik, lassan kiderül, melyik lesz az év fotója a szavazók szerint.

agora-fotoverseny
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

9 hónapja tart az AGORA nevű alkalmazás nagyszabású fotóversenye, melynek lényege, hogy minden okostelefon-birtokos számára elérhető, ezért sokkal több amatőr tehetségnek ad lehetőséget, mint a szokványos pályázatok. Az sincs kikötve, hogy mivel készüljön a kép, kizárólag a kompozíció a lényeg, így az is esélyt kap, akinek nincs komoly felszerelése, csak egy kamerás telefonja.

A pályázatra több kategóriában is lehetett jelentkezni. Ezek a témák külön-külön is egy-egy mini fotóversenyként működtek - korábban mi is írtunk róluk -, most viszont, a nagy fináléban az összes beérkezett fotóból választják ki a legjobbakat. A 21 ország fotósait felvonultató, ötven döntős listáját már bemutatták, közülük kerülnek majd ki a dobogósok. A végső eredményhirdetés november 6-án lesz.

Az AGORA fotóverseny legjobbjai

Nincs elfogult zsűri az ítélet során: a mezőny a felhasználók szavazatai alapján alakult ki, és az abszolút győztes fotó is az lesz majd, amire a legtöbben voksoltak. A 2019-es versenyre több mint 130 ezer nevezés érkezett, közülük került ki a legjobb ötven, amelyből most mi is megmutatunk tíz lenyűgöző alkotást.

Ezt is szeretjük