Egy hónapig tart a karácsonyi vásár a Király utcában
November 25-étől egészen szentestéig csillagporos karácsonyi hangulat vár a Gozsdu udvarban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A belvárosi karácsonyi vásárok sorában idén első alkalommal debütál a nagysikerű őszi Király utcai vásárt követően az Adventi Királyi Vásár. A kellemes, meghitt hangulatú, családi programokkal tarkított Adventi Vásár november 25-től várja a látogatókat a Király utcából, Dob utcából, Madách sétányról és Holló utcából nyíló Gozsdu udvarban.

Adventi Királyi Vásár a Gozsdu udvarban

Az egyhónapos rendezvény keretében a szervezők ezúttal is minőségi portékák, karácsonyi ajándéktárgyak és kulturális programok legjavát sorakoztatják fel, amelynek központi ideájában a nemzetköziség, a kulturális és vallási sokszínűség bemutatása áll.

Design-karácsonyfa árverés

Az egyedi és kivételes programok sorában a különböző országok karácsonyfa-díszítési szokásait bemutató kiállítástól, a design-karácsonyfa árverésen keresztül, a legkülönbözőbb gyermekprogramokig valamint gospel és betlehemező kórusokig, szinte minden nemzet és műfaj megtalálható lesz.

A Mikulás is itt lesz!

December 5-én és 6-án a Mikulás is ellátogat az Adventi Királyi Vásárba a Gozsdu udvarba, hogy a legkisebbek kívánságait meghallgassa és megajándékozza őket, egy-egy - hazánkban még kevéssé ismert - illatos, forró gyerekpunccsal.

Kürtőskalács és forralt bor

Természetesen a felnőttek is felmelegedhetnek majd a vásárban. Hiszen a hazai és nemzetközi karácsonyi és grill finomságok kínálata mellett, kürtőskaláccsal és az elmaradhatatlan gőzölgő forralt borral várják őket a gasztro-pavilonokban.

Adventi Királyi Vásár a Gozsdu udvarban
Helyszín: Budapest, VII. kerület, Gozsdu udvar – Király utca 13.
Időpont: 2011. november 25-december 24.
Nyitva tartás: hétköznap 12 - 20 óráig, hétvégén 10 - 20 óráig
A vásár és a programok ingyenesen látogathatók!
Ezt is szeretjük