Advent a Corvin negyedben!
Lélekmelengető programok karácsonyig
A Corvin mozi körül és a Corvin sétányon csillogó mesevilág vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csillogó fények és igazi téli vásári hangulat költözik a főváros megújult pesti városközpontjába, a Corvin negyedbe. A Corvin közben és a vadonatúj Sétányon kézműves vásár, téli finomságok és a fagyos napokban lélekmelengető, szórakoztató programok várják a korzózókat december 3-ától karácsonyig.

Advent a Corvin negyedben

A Corvin mozi körül valamint a Corvin Plaza mögötti Corvin Sétányon december 3. és 24. között kézművesek és iparművészek portékái hívogatnak abban a reményben, hogy hamarosan egy család karácsonyfája alá költözhetnek. Csábító illatok vonzzanak különleges gasztronómiai élményeket ígérve.

Télkirály birodalma és Tündérműhely

A vásár teljes területét átszövő interaktív csillaggyűjtő játék során a legkisebbek, és a lelkükben örök fiatalok pedig bebocsátást nyerhetnek Télkirály birodalmába, ahol a kiállt próbatételek után meglepetés ajándékok várnak rájuk a Mézeskalács Palotában.

A mesevilág még nem ér itt véget: hétvégenként igazi tündérekkel találkozhatunk a Corvin Mozi galériáján kialakított Tündérműhelyben és kiállításon. Lesz itt varázslatos tündérmese és tündér tánc, sőt még a tündér iskolába is ellátogathatsz.

Ügyes kezű gyerekeket és felnőtteket várnak a sétányon a fűtött Adventi Kézműves Műhelybe, ahol hagyományőrző kézműves mesterségekkel és modern technikákkal ismerkedhet meg az, aki saját kezűleg szeretné elkészíteni karácsonyi dekorációját vagy ajándékát.

Corvin Pódium

A hidegre fittyet hányva zenészek, táncosok, gólyalábas garabonciások, énekesek, tűzzsonglőrök lépnek fel szombaton és vasárnap a Corvin Pódiumon, hogy szórakoztassák a nagyérdeműt.

A színes programból érdemes kiemelni a december 10-én 15:30-kor kezdődő Katáng együttes lemezbemutató koncertjét. December 11-én 17.30 -kor vérpezsdítő spanyol Flamenco karácsonyi muzsika várja a vendégseregletet. A tánc szerelmeseinek az Orfeum művészeinek bemutatkozó előadásait ajánlják a szervezők. A programsorozat záróakkordjaként 18-án vasárnap 18 órakor Lovász Irén és zenész barátai lépnek fel.

Gasztronómia

És hogy mindehhez miből meríthetsz energiát? Nem kell messze menned, hiszen a vásáron megtalálhatóak lesznek a langalló- és lángos sütők, kürtős kalácsosok, lacikonyhások, és persze lesz forralt bor, krampampuli és forró tea is.

Advent a Corvin negyedben
Helyszín: Budapest, Corvin negyed
Időpont: 2011. december 3. - december 24.

Vásárolsz is vagy inkább csak nézelődsz a karácsonyi vásárokon?

Ezt is szeretjük