A te lakásodnak is ez a legaktívabb helyisége?
Konyhakiállítás
A március 4-én kezdődő kiállítás remek ötleteket ad ahhoz, hogyan teheted praktikusabbá a konyhádat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Folyamatosan csinosítgatod, változtatsz rajta, vagy ha éppen úgy tartja kedved, teljesen átalakítod. A konyha az otthonod szíve, a Konyhakiállítás pedig együtt dobog vele.

Az egyre fontosabbá váló konyhai élettér egyetlen önálló hazai kiállításán a legújabb konyhatrendek, valamint a legnevesebb konyhabútor és konyhagép gyártók újdonságai várnak a Papp László Budapest Sportarénában 2011. március 4-6-ig.

Konyhakiállítás március 4-6-ig

Komplett enteriőrök mutatják meg, hogy alakul a sokáig elzárt konyha napjaink egyik legaktívabb helyiségéve, miként kapcsolódik az étkezőhöz és nappalihoz.

A Konyhakiállításon bemutatott újdonságok, rejtett funkciók és gépek korábban elképzelhetetlen szabadságot adnak a konyha fogalmának újraértelmezéséhez. A bútorok és gépek mellett a konyhai élettér fontos felszerelései és tartozékai, a kisgépek, konyhai eszközök és kiegészítők is megtalálhatók természetesen a kiállításon.

Gasztroprogramok

A rendezvényt idén is magas színvonalú gasztronómiai programok kísérik. Kovács Lázár, Bereznay Tamás és további sztárséfek egész napos színpadi bemutatót tartanak.

Mellettük a Lurpak támogatásával és a Mák Bistro szakmai közreműködésével megvalósuló Taste of Budapest programban kiemelkedő éttermek készítik el és kóstoltatják a rájuk jellemző tipikus ételeket, ízeket. A kiállítás honlapján és a helyszínen regisztráló látogatók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna Budapest, XIV. kerület Stefánia út 2.
Időpont: 2011. március 4-6-ig. 10-18 óráig.
Jegy: diák és nyugdíjas jegy 1200 forint, felnőtt jegy 1800 forint.
Ezt is szeretjük