Szakáll és hosszú haj! Még sosem láttad így a Kontroll sztárját
Nagy Zsolt A pitbull cselekedeteiben
Az előadást a Trafóban nézheted meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ősi legendák dühös prófétája, sok ezer éves kóborlás után, Budapestre érkezett. Leszállt a nemzetközi vonatról, kijött a Keletiből, bevetette magát a városba, ahogy pitbull a játszótérre. A pitbull cselekedetei című előadást, - a Kontroll című filmből megismert - Nagy Zsolttal a főszerepben a Trafó színpadán láthatod.

A pitbull cselekedetei

Elmondok egy történetet.... Mózes így szólt a névtelen prófétához: - Követhetlek-e, hogy láthassam cselekedeteidet, és taníts engem az igaz útra? - Mózes, Mózes - mondta a próféta -, nem fogsz türelemmel kitartani mellettem.

Hogyan is tarthatnál ki olyasmiben, amit értelmeddel nem fogsz át? Megrémülsz majd, és felháborodsz cselekedeteim láttán, végül meggyűlölsz.

Erre Mózes így szólt: - Ha Allah is úgy akarja, állhatatosnak fogsz találni, de kérlek, értsd meg, hogy égek a kíváncsiságtól! - Nos, ha követsz - mondta al-Hadir, a névtelen próféta -, ha követni akarsz engem, nem szabad kérdezned soha semmiről. - Oké - mondta Mózes, és útnak eredtek...

Színész

  • Nagy Zsolt
  • Stefanovics Angéla
  • Stork Natasa
  • Boross Martin
  • Szabó Zola
  • Lőrincz Zsuzsa

Kedves Nézők! Most ti lesztek Mózes. Ha követni akartok engem, nem szabad kérdeznetek soha semmiről, főleg nem hülyeséget, világos? Na. Akkor most bemegyünk ebbe a házba, becsöngetünk az első lakásba, és szállást kérünk éjszakára, jó?

A pitbull cselekedetei
Helyszín: Trafó, 1094 Budapest, IX. kerület, Liliom u. 41.
Időpont: Kattins a Trafó program-naptárjára!
Jegy: Jegyedet itt válthatod meg!
Ezt is szeretjük