A Pál Utcai Fiúk-turné februári állomásai

Hallgasd az új dalokat most!

A PUF a fővárosban, Kaposváron, Miskolcon és Veszprémben is fellép a tél utolsó napjaiban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az együttes tavaly év végén kezdett el dolgozni új albuma felvételein: a lemez megjelenését őszre tervezik. A készülőben lévő cd két beharangozó dala, a Balatonszepezd és az Ember a parton már meghallgatható a Youtube-on és a PUF facebookos oldalán. Február során az ország több városában is meghallgathatod őket élőben.

A PUF-turné hátralévő állomásai

  • Február 12. Kaposvár- Angus Klub
  • Február 18. Miskolc - Kocsonya Fesztivál
  • Február 19. Budapest - Dürer Kert
  • Február 25. Veszprém - Expresszó

Régi hangvétel, új hangszerek

A számok, a régiekhez hasonlóan, személyes hangvételűek, és a zenében is megmaradnak a PUF-os elemek. Talán csak annyi a változás, hogy a korábbinál is többféle hangszer került a zenekar tulajdonába, és ezeket mind fel is használják az új dalokban. A téli koncertturné helyszínein a régi, nagy PUF-slágerek mellett a két új dal is hallható.

A Pál Utcai Fiúk tervei között szerepel még egy év elejei mini koncert, mely az előző lemez dalaira épül. Az itt jó minőségben rögzített számok virtuális koncertként kerülnek majd fel a világhálóra.

A februári fellépések közül egyelőre a Dürer Kert-beli ígérkezik a leglátványosabbnak: február 19-én egész estés farsangi mulatság, hangulatos álarcos bál várja a vendégeket.

Hallgasd meg a Ember a partont!

Ha még nem ismered a Pál Utcai Fiúk vadonatúj dalát, kattints az alábbi videóra, és fülelj erősen!

Fotó: Molnár Csongor

Ezt is szeretjük