A művészi véna 3 egyértelmű jele a kézen

Te megtalálod?

Kamaszként ábrándoztál róla, hogy híres író leszel? Talán még most sem késő!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tenyered vonásai, kezed ívei sok mindent elárulnak érzelmeidről, gondolkodásmódodról, jövődről. Többek között arról is tanúskodnak, hogy rendelkezel-e valamilyen művészi vénával, amit esetleg érdemes a továbbiakban kamatoztatnod.

Minden művészeti ághoz másfajta képességekre van szükség - mi most azokat a jeleket vesszük szemügyre, melyek írói vénára utalnak.

Hosszú Merkúr-ujj

A Merkúr-ujj - vagyis a kisujj - a kommunikáció minőségéről ad számot. Ideális esetben az átlagnál hosszabb, valamint jól fejlett, de semmiképpen sem idomtalan vagy vastag. Ha bütykös, arra utal, hogy mindent alaposan kielemzel, mielőtt nekifognál, ezerszer is átgondolod, mit írj.
Amennyiben Merkúr-ujjad sima, szívesebben hallgatsz a megérzéseidre, és az így kapott sugallatokat érdemes papírra vetned.

Sok író - különösen a regényírók - az emberi lélek éles szemű megfigyelőjének tartja magát, amire a Merkúr-ujj és az Apolló-ujj - vagyis a gyűrűsujj - közötti hézag utal. Ha a hézag a te kezeden is megtalálható, érdemes jellemrajzzal próbálkoznod.

Kúpos vagy hegyes ujjbegyek

Vizsgáld meg az ujjvégeket is! Amennyiben kúpos ujjbegyekben végződnek, valószínűleg komoly írói vénával rendelkezel. Ez arra utal, hogy erősen vonzódsz a művészetekhez, és érzelmekkel telített írások kerülhetnek ki a kezeid közül.

Amennyiben mindkét kezeden hegyesek az ujjvégek, akkor is érdemes megpróbálkoznod az írással. Valószínűleg szeretsz az intuíciódra támaszkodni, és hagyod, hogy ötleteid szabadon áramoljanak - mindez szintén hasznos lehet.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha azonban ujjbegyeid inkább szögletesek, nem valószínű, hogy komoly írói vénával rendelkezel. Az ilyen ujjú embereknél az alkotás folyamata túl hosszú időt vesz igénybe, a szavak lassan jönnek, nyögvenyelős az írás.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • jelentés
  • személyiség

Miben vagy a legjobb?

  • kreativitás
  • fantázia

Mennyire vagy kreatív?

Ezt is szeretjük