A 3 legviccesebb Facebook-alkalmazás: te próbáltad már?
A közösségi oldalon nemcsak kapcsolatot tarthatsz az ismerősökkel, kikapcsolódásra is remek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Facebook egyik legrejtélyesebb tulajdonsága, hogy bár csak egy percre akarsz felugrani, hogy csekkold az üzeneteidet, illetve megnézd pár ismerősöd állapotfrissítését, egyszer csak azon kapod magad, hogy már órák óta a kék monitort bámulod.

Ennek egyik oka az a számtalan hasznos, vicces vagy éppen teljesen értelmezhetetlen alkalmazás, amit a Facebookra gyártottak. Összeszedtük neked a három kedvencünket - próbáld ki őket, de aztán irány vissza tanulni!

Becenév-generátor

Hiányzik, hogy valaki becézgessen? A nyuszika, mókuska, cicuska gügyögést elcsépeltnek és közhelyesnek találod?

Kíváncsi vagy, hogy a kibertér kiszámíthatatlan adatfelhőjének viharában milyen romantikus, szerelmes becenevet rendelt hozzád a mindenható Facebook oldala?

Íme, egy hiánypótló alkalmazás, amivel megtudhatod! A What's Your Romantic Nickname? alkalmazás használatához kell egy egészen pici angoltudás - legalább, ha bárki kérdezi, megmondhatod, hogy tulajdonképpen most is a holnapi angolórára készülsz -, de csak a keresztnevedet és a nemedet kell megadni, valamint ki kell választanod a romantikus hátteret, amin aztán majd a neked szánt becenév megjelenik.

Ha már megtudtad, hogy te Kata, a Hónyuszi, illetve Barbi, a Bársonymókus vagy, akár meg is oszthatod az erről készült eredményt az oldaladon - így az összes barátod azonnal tisztában lesz vele, hogyan érdemes szólítani holnaptól.

Mindennapi Woody

Mindegy, hogy éppen szuper vagy nehéz napod van, egy csipet iróniával fűszerezett, szarkasztikus Woody Allen-idézet mindig jól jön.

Meglátod, egészen máshogy látod majd az életet, ha megtudod, mással is megesett, hogy "ahányszor a homokozóban játszott, a macska mindig megpróbálta betemetni".

A nehéz pillanatokat segítenek elviselni az olyan örökérvényű gondolatok, mint például a "mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej", és nagyban leegyszerűsödik az életed, ha belátod, hogy "nem érdemes idiótákkal vitatkozni, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal".

A Facebook-alkalmazással minden napra jut egy életbölcsesség a mindentudó Woodytól, amit aztán meg is oszthatsz az oldaladon, így a barátaid is okulhatnak a színész-rendező élettapasztalatából.

Jóslat a túlvilágról

Emlékszel még a 2010-es vb sztárjára, Paulra, a jóspolipra, aki elég jó találati aránnyal tippelte meg a meccsek előtt, hogy a két csapat közül melyik lövi majd a több gólt?

Szegény lábasfejű azóta már egy túlvilági akváriumban rakosgatja a tapadókorongjait, de a Facebook segítségével az örök tengervizekbe költözött poliptól is megtudhatod a választ a jövődet érintő kérdésekre.

Indulhat a Ferrari kaland a Shellnél!

Válassza minőségi üzemanyagainkat, gyűjtse a Kuponokat, és hajtson rá a rollerekre!

Promóciónkban 3 Ferrari rollert kínálunk a család minden tagjának: felnőtt, gyerek és freestyle. Ha összegyűjtött 4 db Promóciós Kódot, a Webshopból megvásárolhatja a kiszemelt Ferrari rollert ingyenes magyarországi kiszállítással.

A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek: shell.hu

Promóció

Az alkalmazás nagyon egyszerű, bár eredetileg angol nyelvű, magyarul is felteheted a kérdésedet, valamint a két válaszlehetőséget, amiből aztán Paul megjósolja neked a jövendődet. Ebben az a legjobb, hogy például arra a kérdésre, hogy kihívnak-e holnap felelni, válaszlehetőségként szíved szerint megadhatod az igent és a nemet, de a nemet és a nem, soha többé, de minden órán kapsz egy ötöst is opciónak.

Ezt is szeretjük