A 3 legjobb gyereklemez 2011-ben
Ajándék a fa alá
Ha szeretnéd valami igazán emlékezetessel meglepni a gyerkőcöt, ajándékozz neki kis lurkóknak szóló cd-t.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy cd nem csak a felnőttek számára lehet tökéletes ajándék, hanem a lurkóknak is. Válogass a jobbnál-jobb gyerekeknek szóló lemezek közül és csomagold be a fa alá a kölyökkori szórakoztatóipar legjobbjait!

Figyelmedbe ajánlunk most három 2011-ben megjelent gyereklemezt, mely kiváló ajándék lehet a család legkisebb tagjai számára. Akad közöttük klasszikus új köntösben és egészen újhullámos lemez is.

Halász Judit: Apa figyelj rám

Halász Judit, a gyerekek nagy kedvence idén sem unatkozott, hiszen az apák kérésére új lemezzel készült, ami az Apa, figyelj rám! címet viseli.

Ugyanis az utóbbi időben egyre több édesapa vetette szemére, hogy nem csak nagymamák és testvérek léteznek, hanem apák is.

Emiatt – hogy hangsúlyozza az ő szerepüket is – készített egy igazán új zenei cd-t, amit a saját unokáin tesztelt, méghozzá nagy sikerrel.

Az énekesnő úgy nyilatkozott, hogy ez az album az eddigi lemezei közül a legvidámabb, annak ellenére, hogy néhány szomorú hangulatú dal is szerepel rajta.

Ha szeretnéd a gyerkőcöt meglepni, ez remek ajándék lehet. Korábbi cikkünkben pedig bővebben is olvashatsz a lemezről.

Amorf Lovagok: Tócsarobbantó

Tariska Szabolcs és Tövisházi Ambrus igazán egyedit alkotott a hazai gyereklemezek között. A témaválasztásában, szövegében és hangszerelésében is egészen újhulámos zenei egyveleg az alkotók szerint a kacatpopzene jeles képviselője, amit minden gyerek imád.

És hogy valójában kinek is szól ez? Az óvodásoknak, akik szeretik az állóvizet felkavarni, röviden a Tócsarobbantóknak. Na és persze azoknak a felnőtteknek, akiknek még nem sikeredett egészen felnőniük. A főzőcskéző kalózkapitány, égből potyogó cigánygyerekek, a kamrát kifosztó, csokitorta-zabáló kisfiú, magát csatába képzelő török büfés és műanyag rallimotor-bajnok srácról szóló dalok nekik szólnak.

100 Folk Celsius : 35 év - 35 dal

Paff, a bűvös sárkány, Miki manó és a Nagy ho-ho-ho-horgász szülőatyjai, vagyis a 100 Folk Celsius idén ünnepelte fenállásának 35. évfordulóját, ennek alkalmából pedig nem csak koncerttel, hanem dupla lemezzel is előrukkoltak.

A 35 év 35 dal címet viselő albumon a hosszú idő alatt jól megismert kedvenceket gyűjtötték össze, amelyet garantáltan nem csak a gyerkőc, hanem te is élvezni fogsz, hiszen gyerekkorod kedvenc slágerei csendülnek fel újra. Ha nem csak szép ajándékot szeretnél adni a lurkónak, hanem te magad is nosztalgiáznál egy keveset, keresd a 100 Folk Celsius albumát. 

Ezt is szeretjük