A 3 leggyakoribb baki, amivel az első randin elriaszthatod a pasit

A randi lényege, hogy mindketten jól érezzétek magatokat, de azért néhány szabályt be kell tartanod.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Végre eljött a nagy alkalom, a srác, akit eddig csak titokban csodáltál a suli folyosóján, randira hívott.

Érthető az izgalmad, de azért próbáld meg megőrizni a hidegvéredet: ha önmagadat adod, már olyan nagy baj nem történhet. A legfontosabb, hogy tartsd észben: a randi célja, hogy mindketten jól érezzétek magatokat.

Azért arra ügyelj, hogy az alábbi bakik egyikébe se fuss bele, különben a srácnak valószínűleg eszébe sem jut majd újabb találkozót kérni.

Elfelejtesz mosolyogni

Az első randik kiváltotta izgalom okozza ezt az egészen tipikus hibát.

Ha túlságosan igyekszel megfelelni egy általad tökéletesnek hitt képnek, és minden energiádat arra fordítod, hogy nehogy kínos dolgot mondj, megbotolj a magas sarkú cipődben, vagy összekócold a hajadat, akkor könnyen elfeledkezhetsz arról, amivel pedig a pasit igazán meg tudnád lágyítani: a mosolygásról.

Ne feledd, a srácok nem egy tökéletes külsejű, de sótlan kirakatbabára vágynak, hanem egy vidám, mosolygós lányra, aki mellett jól érzik magukat.

Természetes, ha az első randin akad néhány feszült pillanat vagy előre nem tervezett fordulat, de ezeket mind elsimíthatod egy kedves és őszinte mosollyal.

Mindenre kiterjedő vallatás

Az első randi az ismerkedésről szól, még akkor is, ha korábban már jártatok egy társaságba. Ilyenkor szóba kerülnek olyan dolgok is, melyekről más körülmények között esetleg nem beszélnétek, és, ha jól alakul a randi, akkor valószínűleg kicsit el is kezdtek megnyílni egymás felé.

Ezek a legkínosabb bakik az első randin

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ne feledd azonban, hogy ez még csak a bizalomépítgetés kezdete, így nem kell rögtön minden részletre kiterjedő infókat begyűjtened a srácról. Amíg szívesen beszél, addig nincs gond, de ne kezdd el a korábbi barátnőiről vagy a családi viszonyairól faggatni - ezek nagyon személyes témák, és könnyen kellemetlen helyzetbe hozhatod vele, ha már az első randin arra próbálod kényszeríteni, hogy teljesen adja ki magát.

Beszélgetsz vagy beszélsz?

Ha felszabadultan érzed magad, és szívesen mesélsz magadról, annak biztosan a srác is örül majd, de ne feledd: egy beszélgetésnek legalább két szereplője van.

Mit vegyél fel az első randira? Ne stresszelj, segítünk!

Nézegess képeket!

Elolvasom

Annak örül, ha megtudhat valamit rólad, de nem biztos, hogy érdekli a legjobb barátnőd unokatestvérének szerelmi drámája, vagy, hogy a másik osztályban milyen durva dolgozatot íratott a matektanár.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Igyekezz inkább a személyes témáknál maradni, mesélj olyat, amiből rólad tudhat meg többet, és mindig hagyj neki időt a reagálásra - lehet, hogy neki is lenne mondandója.

Ezt is szeretjük