A 17 éves lány egyedül neveli testvéreit
Drogdíler apa, jelzálog a házon
A hallgatás törvénye című film arról szól, mennyire kötheti meg egy kamaszlány életét a vér szava.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Daniel Woodrell regényéből készült A hallgatás törvénye – Winter’s Bone – című film a missouri Ozark- hegységben élő 17 éves lány története, aki egyedül próbálja összetartani széteső családját. A filmet május 19-étől láthatod a hazai mozikban.

A hallgatás törvénye

A zord hegyvidéken Ree Dollynak egyedül kell nevelnie testvéreit, depressziós anyja tehetetlensége és drogdíler apja eltűnése után. A mindennapok nehézségein túl a börtönbüntetéssel fenyegetett apa nem jelenik meg a bírósági tárgyaláson, így az óvadék biztosítékát jelentő ház veszélybe kerül.

Reenek hét napja van, hogy apját előkerítse, ebben segítségére van amfetaminfüggő nagybátyja, Teardrop. Azonban a környéken senkinek sem érdeke kideríteni az apa hollétét, különösen a helyi kiskirály, Thump Milton érdekeit veszélyezteti a kutatás. Ree-nek a titkok, hazugságok és fenyegetések között kell helytállnia, míg az információkból összerakja az igazságot.

Főbbzerepekben

  • Jennifer Lawrence – Ree Dolly
  • John Hawkes – Könnycsepp
  • Kevin Breznahan – kis Arthur
  • Dale Dickey – Merab

Íme, az előzetes!

Ha szereted az izgalmat és a drámát, látnod kell A hallgatás törvényét! Nézd meg a 16 éven felülieknek készült film feliratos előzetesét!

Ezt is szeretjük