A 9 leghatékonyabb gyógyító kristály

A kristályok a csakrákon keresztül orvosolják a fejfájás, a depresszió, vagy épp a gerincproblémák tüneteit. Használd az energiájukat!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A különféle kristályok más és más színnel és minőséggel, valamint gyógyító képességgel rendelkeznek. Az alábbiakban megismerheted a legnépszerűbb és leghatékonyabb gyógyító erejű kristályokat.

Hegyikristály

Mivel a színskála minden színe megtalálható benne, sokféle célra alkalmazható. Gyógyításra kiválóan alkalmas, mivel jól vezeti az energiát. Ráadásul, mivel színtelen, mindegyik csakrához illik. Az egy csúccsal rendelkező tiszta hegyikristállyal tudod leghatékonyabban kihalászni aurádból a pangó energiákat.

Lapis Lazuli

Ez a gyönyörű kék kő fokozza a spirituális képességeket. Segít abban, hogy a homlokcsakrán keresztül kapcsolatba léphess szellemi vezetőiddel. A torokcsakrával is összefüggésben van, így ösztönzőleg hat a kommunikáció minden formájára.

Citrin

Már narancssárga színéből is következtethetsz arra, hogy ez a kő nagyszerűen energetizál. Vidám, örömöt adó kristály, amely fokozza a derűlátást. A citrin emellett minden szinten vonzza a bőséget. Hatékony a gyógyításban, különösen, ha a napfonatcsakra, a szívcsakra vagy a koronacsakra problémáit kell orvosolni.

Fekete turmalin

Ez a szép kő kiválóan alkalmas földeléshez és pszichikai védelem kialakítására. Ha gondjaid vannak a környezetedben lévő emberekkel, hordd a zsebedben, mert megvéd mások negatív gondolataitól. Remekül használható a gyökércsakrával végzett gyakorlatokhoz – erősíti a csontokat és izmaidat.

Ametiszt

Az ametisztet hagyományosan azért viselik, mert ezzel a kővel elkerülhetők a stresszhelyzetek. Az ametiszt kiválóan alkalmazható akkor, ha békés, nyugodt hangulatba szeretnél kerülni. Ha túlságosan izgatott vagy, esetleg nem tudsz elaludni, használd ezt a követ. Az ametiszt a koronacsakrával való munkához használható elsősorban. Kiválóan alkalmas depresszió vagy fejfájás ellen.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Karneol

A karneol vörös, rózsaszín, narancssárga, valamint barna változatokban létezik. Segít a földelésben, és remek gyógyító kristály. A nehéz időszakokban bátorságot ad tulajdonosának. A karneol remek eszköz a gyökércsakra gyógyításához. Épp ezért jótékony hatással van a gerincproblémákra és az emésztési bántalmakra.

Topáz

A topáz sok színben kapható, így például sárgában, barnában, kékben és zöldben. Ez a kő kiválóan alkalmazható emésztési zavarok megszüntetésére. Ezen kívül pedig képes fokozni tulajdonosa bölcsességét, intuíciós képességét. A topáz gyógyítja a szexcsakrát, így jótékony hatással lesz a menstruációs görcsökre, esetleg a pszichés eredetű meddőségre is. De bármilyen területen segítségedre lesz abban, hogy elérd céljaid.

Kalcit

Ezt a kristályt is többféle színben találhatod meg – a vöröstől egész a zöldig. Nagyon hatékony tisztító erővel rendelkezik, legyen szó akár egy szoba hangulatáról vagy mentális, érzelmi állapotodról. Emellett segíteni fog téged ötleteid megvalósításában, ezért használhatod a gazdagság megszerzésére a kreatív vizualizáció során. Pszichikai képességeid erősítésére is kitűnő.

Rózsakvarc

Ez a bájos kristály elsősorban a feltétel nélküli szeretet és együttérzés elősegítésére való. A szívcsakrával áll összefüggésben, ezért gyógyít mindenféle szívbajt – legyen az fizikai vagy lelki eredetű.

Válsághelyzetekben is hasznát veheted, mivel nyugtató hatással lesz idegeidre.

Cikkünk Jane Struthers A spiritualitás bibliája című könyvéből közöl részleteket.

Ebből a rendkívül részletes könyvből átfogó képet kaphatsz pszichikai képességeidről. Az első fejezet végén találsz egy tesztet, amellyel lemérheted, hogy okkult erőid mennyire aktívak, majd a továbbiakban megismerkedhetsz olyan alapvető technikákkal, mint a földelés, a kiegyensúlyozás, az energiagyógyítás, a pszichikai védelem felállítása vagy a szellemi vezetőiddel való kapcsolattartás. Megtanulhatod, hogyan jósolhatsz tarot-kártyával vagy rúnákkal, hogyan kommunikálj a háziállataiddal, miként szólíthatod angyali segítőidet, vagy lelhetsz rá a lélektársadra. A könyv végén a pszichikai képességek jegyzéke segíti, hogy felismerd saját erőidet, és elkezdhesd fejleszteni.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 2 999 forint.
A könyvet itt rendelheted meg!

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • különleges horoszkóp

Rejtett gyermekkori sebek a horoszkópban

Ezt is szeretjük