5 mondat, amit senki nem akar hallani az első randin
Biztos, hogy nem lesz következő
Sok dolgot el lehet ütni egy nevetéssel, de van, amin nem tudunk túllépni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első randik nem mindig úgy sikerülnek, ahogy azt az ember a romantikus filmek alapján elképzeli - de az is igaz, hogy éppen a váratlan helyzetek és a közös nevetések azok, amik egy randevút különlegessé tehetnek, és amikre - ha hosszabb kapcsolat lesz a románcból - később is jó visszaemlékezni.

Vannak azonban olyan helyzetek, amikor az ember biztosan tudja, nem ez az, amit keresett: egy rossz mozdulat, egy apró megjegyzés, és már oda is a hangulat.

Nem érdemes kétségbeesned, nem te vagy az egyetlen, akinek néha balul sül el egy-egy sokat ígérő randevúja.

Az alábbi esetek mind megtörténtek velünk, és bár a találkából nagy szerelem nem lett, ma már legalább jókat nevetünk azon, milyen sületlenségeket tudnak mondani a pasik az első randin.

"Pedig mikor először megláttalak, nem is tetszettél"

- Szegény srác eredetileg bókolni szeretett volna - meséli kollégánk -, azt akarta ugyanis elmondani, hogy akkor döntötte el, hogy randira hív, amikor elkezdtünk beszélgetni, és rájött, hogy értelmes, vicces, kedves vagyok.

De akkor már hiába sorolta a jó tulajdonságokat, igazából meg sem hallottam őket.

Minden lány örül, ha a belső értékeit dicsérik, de jobb lett volna, ha mindezt úgy teszi, hogy előtte nem döngöli földbe az önbizalmamat a külsőmmel kapcsolatosan.

"Először a barátnőddel akartam randizni, de meggondoltam magam, mégis inkább te"

- Gondolhatjátok, hogy ettől a pillanattól kezdve csak azt vártam, mikor ér már véget a randi - meséli másik munkatársunk. - Lehet, hogy ő bóknak szánta, hogy mégis engem választott, de egy lány sem szereti azt hallani, hogy ő volt a pasi második gondolata.

Arról nem is beszélve, hogy ezek után esélyünk sem lett volna egy hosszabb kapcsolatra - ha együtt lettünk volna a barátaimmal, csak arra tudtam volna gondolni, hogy először a barátnőm tetszett meg neki.

"Citrom? Utálom az ízét!"

Nem az a tipikus ballépés, de egyik kolléganőnkkel megesett egy randevú során.

- Egy teaházba ültünk be - meséli -, és én az italomhoz citromot is kértem, aztán egy kicsit meg is kóstoltam a gyümölcsszeletet. Erre a srác megjegyezte, hogy ki nem állhatja a citrom ízét. Ez azért kellemetlen, mert egy jól sikerült randi végén általában egy csók is elcsattan, de ettől a perctől én már csak arra tudtam gondolni, hogy biztosan nem esne jól neki.

"Ezen a helyen már ezerszer voltam X. Y.-nal"

És igen, X. Y. az exének a neve. Naivitás lenne azt gondolni, hogy a srác még soha senkivel nem randevúzott előtted, de ki szereti, ha éreztetik vele, hogy ő csak a második lehet?

Ebből a mondatból különben is az érződik, hogy a pasi még nincs túl a korábbi kapcsolatán, egy új szerelembe pedig mindenki tiszta lappal szeretne belekezdeni, vigaszágon befutni senki nem akar.

"Csak azért hívtalak fel, hogy az exem féltékeny legyen"

- Nem mondom, hogy nem lepődtem meg, de őszintén szólva annyira nem vágott földhöz a dolog - meséli munkatársunk. - Végül is a srác legalább őszinte volt, és tegye a szívére a kezét az, aki még soha nem csinált legalábbis valami hasonló dolgot szerelmi bánatában. Bár bimbózó kapcsolatunk itt véget ért, a srác fizette a mozijegyet, és jól el is beszélgettünk, így összességében egy kellemes estét töltöttünk el egymással - barátilag.

Ezt is szeretjük