Minden idők 5 legjobb erotikus filmje

A hideg, ködös estéken nincs kedvetek kimozdulni? Bújjatok össze, és tegyétek a lejátszóba a következő öt film egyikét!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A hideg, ködös estéken nincs kedvetek kimozdulni? Bújjatok össze, és tegyétek a lejátszóba a következő öt film egyikét!

Az erotikusfilmek népszerűsége töretlen. A szexuális feszültséget művészi szintre helyező alkotások igazi vágykeltők lehetnek, ha belefásultál a hétköznapok szürkeségébe.

Az ízléses tálalás, a gyönyörű látvány, a lebilincselő sztori és a csipetnyi romantika mind együtt van jelen ezekben a filmekben. A következő öt DVD bármelyikét bátran leemelheted a tékák polcairól, nem csalódsz majd!

Erotikus nosztalgia az Antarktiszon: 9 dal

Matt brit geológus, aki jégből vett fúrásmintákat elemez, így dekódolja az összepréselt rétegek több ezer éves jégkori történetét. Miközben teljes elszigeteltségben végzi kutatómunkáját az Antarktiszon, azon kapja magát, hogy élete értelmén kezd el merengeni.

Néhány intenzív emlékből próbálja rekonstruálni, hogy volt-e bármi jelentősége, ha pedig igen, mekkora a Lisával, egy amerikai vendéghallgatóval folytatott egykori viszonyának, valamint azt, hogy vajon kevésbé volt-e akkor magányos, mint most, a jeges pusztaság közepén. Kilenc rock-koncerten és ugyanennyi erotikától túlfűtött jeleneten keresztül láthatod a szenvedélyes és minden tabutól mentes kapcsolat krónikáját.

Pikáns szerepcsere: A kulcs

Ez az első Tinto Brass-film, melynek Giovanni Bertolucci volt a producere. A kulcs zenéjét Ennio Morricone komponálta, és a film főcíme alatt csendül fel először az a bolondos polka, mely Tinto Brass több későbbi alkotásának is visszatérő aláfestő zenéje lett.

A történet szerint Nino Rolf évek óta él házasságban a nála fiatalabb, bájos Teresával. A nőnek kielégíthetetlen szexuális vágya van, míg a férfi, úgy tűnik, csak a múltban él. Amikor a családban megjelenik László, lányuk fasiszta nézeteket valló vőlegénye, Nino a feleségét szinte az ifjú karjaiba taszítja. A helyzet még pikánsabbá válik, amikor a házastársak megtalálják egymás féltve őrzött naplóit. És megpróbálnak úgy viselkedni, ahogy az ebben leírtak alapján a párjuk szeretné.

Végzetes vonzerő: Az éj színe

Bruce Willis - filmes karrierje derekán - szinte brillírozik ebben az alkotásban. Meglehetősen szexi és vonzó, mint a partnere, a fiatal és ártatlannak tűnő Jane March színésznő, akivel forró románcba keveredik. A sztori szerint a színvak pszichológusnak szakmabeli barátjához kell fordulnia segítségért, amikor egyik páciense szeme láttára végez magával.

Terápiás csoportba kerül, ám a terápiát vezető barátját nemsokára meggyilkolják. A tettes feltehetőleg a csoport tagja. A mind patologikusabb állapotba kerülő férfi átveszi a betegek irányítását, hogy módja legyen kideríteni, ki a tettes, ám egyre zavarosabb, ki a beteg, ki a terapeuta, ki a tettes, és ki az áldozat. Tovább bonyolítja a helyzetet az egyik páciens végzetes vonzereje.

Fülledt izgalmak: Fülledtség

Az alkotás Andy és Larry Wachowski, a Mátrix rendező-testvérpárosának első filmje, melyben szokatlanul új, művészi finomságú képi világot teremtenek, már akkor megcsillogtatva elképesztő tehetségüket.

Violet, a maffia középszintű hivatalnokának barátnője és Corky, a szomszédban lakó börtönviselt vízvezeték-szerelőnő egymás iránt érzett heves vonzalmánál csak a pénz iránti vágyódás nagyobb. Ravasz haditervet eszelnek ki a bűnszövetkezet vagyonának megcsapolására, majd a háttérből figyelik, ahogy a paranoid gengszterek egymásra kezdenek gyanakodni, és vérfürdő keretében próbálják tisztázni az ügyet. A dolog azonban mégis balul sül el: a talpon maradt és csak látszólag nyámnyila Caesar átlát a szitán, és bosszút forral. A film nagyszerűen ötvözi a fülledt erotikát a thriller műfajának feszültségével.

Az erotika világa: Showgirls

A filmben szinte hemzsegnek a nyílt, nyers szexualitásra utaló párbeszédek és jelenetek. Az éjszakai élet csillogását és árnyoldalát egyaránt kegyetlenül megmutatja a történet. Nomi MaloneLas Vegas-ba megy élete legszebb álmát megvalósítani: bekerülni a legmenőbb szexshow-kba, majd híressé válni.

Elképesztő erotikus kisugárzásának, tökéletes idomainak és a táncban szerzett vitathatatlan jártasságának köszönhetően hamarosan felfedezik.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nemsokára sikerül elérnie, hogy a Goddess című nagyszabású erotikus show-műsorban szerepeljen, kiütve nyergéből mind az üzleti életben, mind az intim szférában vetélytársnőjét, Cristal Connors-t. Nomi végül ismerve a szórakoztatóipar és az erotika alapszabályát - a csúcson kell abbahagyni -, fogja kis bőröndkéjét, és messzi tájakra indul.

Ezt is szeretjük