A 4 legjobb társkereső
Csak magányosoknak!
Ha még nem próbáltad, éppen itt az ideje! Nem csak szerelmet, de barátságokat is köthetsz. Mi megmondjuk, melyek a legjobbak. Szerintünk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rohanó világban élünk, és benne mi magunk is felgyorsult tempót diktálunk önmagunknak. A munka, a karrier kiépítése, a pénz és egyéb anyagi javak megszerzése egész napon át tartó erőfeszítésre késztet mindenkit nap mint nap. Este esetleg még jut idő egy kicsit a barátokra, de ezzel ki is fújt a nap. Hát kinek van ideje még arra is, hogy keresni induljon a nagy Őt, miközben egy bohém kaland sem fér bele az életébe?!

Persze, azt is mondják, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szívesen szán, ennek ellenére mégis egyre többen kezdik elveszteni kapcsolatteremtő képességüket, és a nyilvános helyen történő ismerkedés helyett inkább a nappaliba gubóznak. Hogy miért? Mert ott az internet!
Hogy valóban jobb-e lemondani a jól bevált, személyes kontaktuson alapuló ismerkedésről időspórolás céljából, mindenki döntse el maga, ám az biztos, hogy az internetes társkereső oldalak virágkorukat élik, ma már számtalan kezdeményezéssel találkozni. Ám itt sem árt az óvatosság! Ha biztosra akarsz menni, próbáld ki a mi kedvenceinket!

Azoknak, akik komolyan gondolják: Randivonal

A Randivonal hazánk talán egyik legszínvonalasabb társkereső site-ja, amely ráadásul a legtöbb, összesen 660.403 felhasználóval rendelkezik. A felhasználók 70%-a keres komoly kacsolatot, és a maradék 30%-a társaságot. És ami igazán kecsegtető: az oldal ígérete szerint a keresők 40%-a meg is találja élete párját három hónapon belül!
És hogy miért szeretjük? Mert üzemeltetői figyelnek arra, hogy folyamatos újdonságokkal és fejlesztésekkel kedvezzenek látogatóiknak az oldal kényelmesebb és eredményesebb használata érdekében. Regisztrált felhasználóként itt például azt is eldöntheted, hogy feltöltött fotóidat teljesen publikussá teszed, vagy csak a számodra szimpatikus érdeklődőkkel osztod meg. Egy egyszerű panel segítségével továbbá azt is megteheted, hogy a számodra szimpatikus udvarlókat külön csoportba rendezed, és ezzel kiszűröd a hívatlan és esélytelen jelentkezőket.

Több internetes oldalhoz hasonlóan azonban a Randivonal is fizetős − a regisztráció 1090 forintba kerül −, mely ez esetben inkább előny, mintsem hátrány, hiszen a tapasztalatok szerint a díjfizetés elriasztja azokat szélhámosokat, akik álnéven és hamis információkkal regisztrálnak.

Szerelem dobozba zárva: Lovebox

A Lovebox nagy kedvencünk, hiszen használata egyszerű, gyors, ráadásul 501.294 regisztrált taggal rendelkezik, így nagy az esély, hogy a régóta magányos társkeresők is hamar párra leljenek.
A Loveboxon többféle módszer létezik a partnerkereséshez: kiválaszthatod a keresés szempontjait saját magad, de megnézheted az összes aktuális jelentkezőt is, és a neked tetszőket egy saját listába helyezheted át. Egyetlen negatívuma, hogy viszonylag sok hamis adattal rendelkező felhasználója van, ám ezek könnyen felismerhetők.

Akárcsak a többi társkereső, a Lovebox használata is regisztrációs díjhoz kötött, az ár azonban szerencsére nem vészes: egy havi regisztráció egy emelt díjas sms árába kerül, azaz 240 forint + áfa, így még mindig ez a legolcsóbb az összes hasonló internetes lehetőség közül.

Fiataloknak, flörtökhöz: Csajozás.hu, Pasizás.hu

A két, összesen 263.310 taggal rendelkező oldal elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, regisztrált tagjai között kevés a hermincon felüli, és ezzel sajnos azok száma is elenyésző, akik komoly kapcsolatra vágynak.

Ám ha valaki nem feltétlenül élete párját keresi, hanem esetleg barátokat vagy társaságot, és még bőven a huszas éveit tapossa, annak kifejezetten ajánljuk az oldalt, amelynek fiatalos lüktetése és felhőtlen hangulata már az első bejelentkezésnél érezhető.
Az oldalon négyféle partnerkeresési lehetőségből választhatsz: kereshetsz kép alapján vagy az adatok részletezésével, de úgy is, hogy a rendszer egy táblázatba rendezi a számodra alkalmasnak ígérkező partnereket, sőt csupán név vagy éppen azonosító szám szerint is kutakodhatsz.

A regisztráció hasonló a többi internetes társkereső oldaléhoz − ráadásul szintén egy emelt díjas sms a díja −, ugyanakkor elérhető egy úgynevezett újoncfigyelő szolgáltatás, melynek segítségével az újonnan érkezett, és a te igényeidnek megfelelő partnerről e-mail értesítést kapsz.

Kicsit régi, kicsit visszafogott, de a miénk: Párom.hu

A 320.038 felhasználó között itt aztán mindenkit megtalálhatsz: fiatalt, időset, fővárosit, vidékit, kesergőt és életvidámat. Az oldal maga kevésbé tartozik a modern felépítésű és rendszerű site-ok közé, és talán egy alapos grafikai fejlesztés is ráférne, mindezek ellenére felhasználóinak száma folyamatosan nő − talán éppen ezen egyszerűségének köszönhetően.

Maga a regisztráció − melynek ára szintén az emelt díjas sms-ekével megegyező mértékű − sem bonyolult, legnagyobb előnye pedig, hogy a fejlesztők lehetővé tettek havi 15 ingyenes üzenetküldést a regisztrált felhasználók számára − természetesen mindezt a havidíj befizetése mellett.
Az oldal gyorskeresési funkcióval és saját fénykép feltöltésének lehetőségével is rendelkezik, továbbá közvetlen kapcsolatban áll olyan speciális igényeket kielégítő oldalakkal, mint például a Rapidrandi, Szexneked vagy a Melegklub. Fejlesztőik ráadásul azokról sem feledkeztek meg, akik esetleg bizonytalanabbul állnak az internetes társkeresőkhöz: az oldalon regisztráció nélkül olvashatók különböző sikertörténetek is, amelyet bárki feltölthet, aki a Párom.hu-n találta meg élete párját.

Ezt is szeretjük