400 forintos koncert a legnagyobbakkal

A legkisebbeknek

A babakoncertre a csöppséget viheted a hasadban vagy a karodon. Fő, hogy hamar megkedvelje a zenét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Életünk első, meghatározó zenei élményei az anyaméhben érnek bennünket. A csecsemő még ki sem nyitja a szemét, amikor már ösztönösen reagál a muzsikára.

Az érzelmi fejlődés, a világgal való ismerkedés nélkülözhetetlen elemét alkotják azok a hatások, amelyeket a zene gyakorol az emberre.

Babakoncert – kicsiknek és nagyoknak

A zenehallgatást tehát nem lehet elég korán kezdeni. Ezért határozták el a program szerkesztői, hogy a Művészetek Palotája falai között lehetőséget kínálnak 0–12 hónapos gyerekeknek és szüleiknek az élő klasszikus zenével való kötetlen találkozásra. A kicsik a speciálisan számukra összeállított, harmincperces műsort a színpad előtt leterített szőnyegen, édesanyjuk, édesapjuk közelségében hallgathatják. A program közreműködői a Liszt Akadémia hallgatói.

Babakoncertek az Üvegteremben

  • Május 30.
  • Szeptember 12., 26.
  • Október 10., 24.
  • November 07., 21.
  • December 05., 19.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A babakoncertek minden alkalommal két egymás utáni időpontban hallgathatók meg: 10:15-kor és 11:30-kor. A belépés gyermekek számára díjtalan, felnőtteknek 400 forint. A jegyet megvásárolhatod a helyszínen is, de a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes interneten megrendelned.

Kép forrása: Müpa, Pető Zsuzsa

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük