3 szexisnek hitt női praktika, amit utálnak a fiúk
A fiúkat sem lehet az orruknál fogva vezetni: vannak praktikák, amiket kicsit sem találnak vonzónak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közhiedelem szerint a fiúk gondolkodása nem túl összetett, így nem is nehéz a tudtukon kívül rávenni őket arra, hogy azt akarják, amit te. Persze a valóságban a dolog azért ennél árnyaltabb, a srácok sem most másztak le a falvédőről, de tény, hogy néhány női praktikával azért nagy hatást érhetsz el náluk.

Addig azonban, amíg ezeket a praktikákat elsajátítod és rutinosan kezeled, hosszú az út, és könnyen lehet, hogy időnként letévedsz a helyes ösvényről: az alábbi trükkökről sok lány gondolja, hogy megvadítják a pasikat, pedig azok valójában egyáltalán nem találják szexisnek őket.

Flört egy másik pasival

Azt mondják, egy nő figyelmét egy férfira a legjobban egy másik nő figyelme hívja fel - ez valamelyest fordítva is működik, és lehet, hogy egy kis féltékenység kimozdíthatja a kapcsolatotokat az állóvízből, de ha még rá is játszol a szerelmi háromszögre, ne csodálkozz, ha az nem lesz ínyére a pasidnak.

Ha a szeme láttára flörtölsz egy másik sráccal, az nem szerelmi féltést vált majd ki belőle, hanem feldühíti vagy csalódottá teszi - nem fogja érteni, hogy ez a kedves, jó fej lány, akit megismert, most miért viselkedik így.

Azon se csodálkozz, ha ezek után majd azt gondolja, neki sem kell tiszteletben tartania a te érzéseidet, és gátlástalan flörtbe kezd egy másik lánnyal.

Titkolózás

A félreértés talán abból a tényből fakadhat, hogy bármennyire is jó a kapcsolatod a barátoddal, nem kell mindig mindent elárulnod neki: egy nőnek legyenek titkai - vagy legalábbis olyan dolgai, amiket legfeljebb a barátnőivel beszél meg.

A kommunikáció ugyanakkor alapvető fontosságú egy kapcsolatban, és nem, a pasik sajnos nem gondolatolvasók, főleg a női gondolatmenet kapcsán lehetnek analfabéták. Ha valamire rákérdez, ne háríts és ne ködösíts, válaszolj neki nyíltan, vagy inkább mondd meg kerekperec, hogy nem akarsz erről a témáról beszélni. Szintén tanácsos mellőzni a félbehagyott mondatokat, illetve a "van valami, de nem mondhatom el..." kezdetű történeteket. A pasik ezekben nem sejtelmes, szexis titkokat, hanem totális homályt és idegesítő rejtélyeket látnak.

Kitárulkozás

A férfiak vizuális típusok, így bizonyára te is észrevetted már, hogy számukra a látvány többet mond ezer szónál. Egy csinos szoknyával vagy szexis toppal biztosan felkelted a pasi érdeklődését, de vigyázz, hogy ne ess a ló másik oldalára: ha mindent megmutatsz, azt a fiúk inkább közönségesnek vagy kiábrándítónak találják, de kihívást semmi esetre sem látnak majd benne.

Ha fel akarod hívni magadra egy srác figyelmét, öltözz csinosan, de azért a dolgok nagy részét bízd a fantáziájára: ebben a témában már nyugodtan lehetsz titokzatos.

Ezt is szeretjük