3 oldal, ahol ingyen nézhetsz filmet legálisan

Hosszú volt a szombat este, és nincs kedved kimozdulni? Maradj ágyban, és filmezz egész délután a számítógépeden - ingyen és legálisan!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A világszerte szigorodó szabályozásnak köszönhetően egyre többen vélik úgy, hogy az illegális filmmegosztó oldalak ideje leáldozóban van, és megfelelő törvényekkel, valamint kellő ráfordítással az internetes megosztásokat is jogszerű keretek között lehet tartani.

Németországban például egyesével keresik meg a letöltőket, két évvel ezelőtt pedig a legnagyobb hazai illegális torrentmegosztó is hetekre elérhetetlenné vált, mert a rendőrség lefoglalta a szervereiket.

Szerencsére az internet nyújtotta szabadság és ingyenes szórakozás nem minden esetben ütközik törvénybe, akadnak olyan oldalak is, ahol legálisan és ingyen nézhetsz filmeket anélkül, hogy a lebukás veszélyétől kellene tartanod.

Nagylelkű szerzők

A Clearbits.net-en nemcsak filmeket és animációkat, de játékokat, könyveket, zenék és képeket is találsz, egy egyszerű regisztráció után pedig már indulhat is az ingyenes letöltés - legálisan.

Az online torrentmegosztó oldalak fénykorában ugyanis sok szerző alkalmazta a "ha nem tudod megakadályzni, állj mellé" elvet, és önként tette fel műveit egy-egy ilyen weboldalra. Ezek közé tartozik a Clearbits is.

Az oldalon egyébként nemcsak letöltésre van lehetőség, feltöltheted a saját magad által alkotott műveket is, amennyiben úgy érzed, érdemes őket megosztani a világgal. Ki tudja, még az is lehet, hogy itt fedeznek fel...

Sorozatfüggőknek

Ha nem érdekelnek annyira a mozifilmek, viszont órákig tudod nézni a kedvenc sorozataidat, akkor az Online-sorozatok.hu lesz nálad a befutó.

A filmeket ugyan itt nem tudod letölteni, de az interneten keresztül megnézheted őket - ennek legalább megvan az az előnye, hogy nem foglalják a helyet a számítógépeden, és hogy egészen biztosan nem keveredsz illegális fájlcserébe.

Maga az Online-sorozatok.hu egyébként nem tölt fel tartalmakat a netre, csak külföldi oldalak - Megavideo.com, Sharehoster.com, Videobb.com - videóit gyűjti össze és ágyazza be a saját honlapjára.

Az oldalon rengeteg szappanoperát találsz, de a Pletykafészek vagy éppen a Vámpírnaplók részeit is megnézheted.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

YouTube Films

2008-ban az MGM filmstúdió beadta a derekát, és - hacsak félig is, de - térdet hajtott az online filmmegosztás terjedése előtt. Ekkor bejelentették, hogy több egész estés mozit elérhetővé tesznek ingyenesen, online formában, a YouTube filmadatbázisa pedig azóta óriási méretűre dagadt.

A kategóriák szűkítésével többek között akció-, romantikus, dokumentum- és horrorfilmek, illetve drámák és krimik között csemegézhetsz. Magyarul még viszonylag kevés mozi érhető el, de ha nem okoz problémát a nyelv, akkor az oldal alján állítsd át magyarról angolra, és máris sokkal nagyobb választékot böngészhetsz.

Ezt is szeretjük