2 szabadtéri koncert a Dunánál, amire lehetetlen nem táncolni
Szombat este a ZP-ben
Május utolsó szombat estéje remek bulinak ígérkezik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy fergeteges hangulatú szabadtéri koncertre vágysz, szombat este a Petőfi híd budai hídfőjénél a helyed. A Zöld Pardonban ezúttal a Magashegyi Underground, valamint a Maszkura és a Tücsökraj gondoskodik a hangulatról!

Zöld Pardon – május 28.

Magashegyi Underground

Van az dolog... ó, igen, zenének hívják, meg érzésnek. Tudod, amikor a lelked találkozik vele és belül furán elkezd kalapálni, végigviszi a végtagjaidra. Na, ez a táncolósdi játék, amit jó egyedül, párosan, meg nagyon sokasban is elkövetni.

És vannak azok a zenekarok, akik ezt kicsikarják belőled. Ezeknek a zenei alkotóknak valami olyan kifinomult médium szerepük van, hogy a velük való első találkozás egyből életre szóló kalanddá lesz.

A Magashegyi is ilyen lélekbe merülő, lábat mozgató tánctanár. Bár a zenekar nem vállalja, hogy az órái után nemzetközi táncverseny első leszel, az biztos, hogy mindent, amit tőle kapsz, egy életen át magadban hordozol.

Maszkura és a Tücsökraj

A zenekar 2007 februárjában jött létre az énekes, harmonikás, dalszerző Maszkura és négy fiatal zenész összefogásával. Maszkura zenei pályafutását Erdélyben kezdte szülővárosában, Marosvásárhelyen, majd 2005-ben költözött Budapestre. 2009-ben jelent meg debütáló albumuk Szégyentelen címmel. Zenéjük olyan – jó értelemben vett - pop zene, amelyben számos stílus – funky, latin, R&B, swing, csárdás – kap helyet Maszkura szövegei és harmonikázása által pedig az egész összetéveszthetetlen, egyedi hangzássá áll össze.

Helyszín: Zöld Pardon, Budapest, XI. kerület, Goldmann György tér, Petőfi híd budai hídfő
Időpont: 2011. május 28. 19 óra
Belépő: 400 forint, a koncertek után 200 forint.
Ezt is szeretjük