35. jubileumi EFOTT! Sosem volt még ekkora a buli
Íme, a fellépők listája
Tankcsapda, Quimby, Fluor Tomi, PUF - csak néhány az idei, Szolnokon rendezett EFOTT fellépői közül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az EFOTT, 1976 óta az év legnagyobb hallgatói bulija megunhatatlan, hiszen minden évben máshol van. Egy hely, ahol az egyetemisták és főiskolások, illetve bárki, aki kedvet érez, majdnem egy teljes héten át kikapcsolódhat és szórakozhat, mindezt kulturált körülmények között, igényes programokkal, "Csak szabadon..." - ahogy a fesztivál jelmondata is utal rá. Az EFOTT-on a legnagyobb hazai előadók zenéjére bulizhatsz, minden stílust megtalálsz, miközben garantáltan egy pillanatig sem unatkozol. 2011. július 12-17. között tehát ott a helyed Szolnok-Tiszaligeten.

EFOTT 2011. július 12-17.

A koncertek mellett számos kulturális program vár mindenkit, idén is lesz Civil Falu, illetve sport és turisztikai programok, fürdési lehetőség, a djuice U26 színpadán feltörekvő tehetségek és megannyi őrültség; minden, ami Magyarország legnagyobb hallgatói bulijára jellemző!

Az őrület már a 0. napon elkezdődik, amelyre Gönczi Gábor és - idén éppen 20 esztendős - zenekara egy soha nem látott show-val készül.

A Smile Rock Circus különböző zenei stílusokból érkező vendégekkel és egy igazi világsztárral kiegészülve forrósítja fel a hangulatot. A folytatásban pedig a legjobb hazai zenekarok gondoskodnak az egyhetes önfeledt kikapcsolódásról.

Kik lesznek ott?

A tiszaligeti strand partján olyan nívós hazai zenekarok lépnek fel, mint a Tankcsapda, a Quimby, Haddaway, a Kiscsillag, a 30Y, az Irie Maffia, a Pál Utcai Fiúk, a Neo, a The Kolin, a Carbonfools, a Csík zenekar, a Vad Fruttik, a Heaven Street Seven, Csepregi Éva, az Animal Cannibals, Kovács Kati vagy éppen az Ámokfutók.

No, és Dévényi Tibi bácsi, aki az előző évekhez hasonlóan örökzöld zenéivel és pontos labdáival várja a fiatalokat. A Tisza partjáról nem hiányoznak majd a Dumaszínház olyan nagyágyúi sem, mint Kiss Ádám vagy Kovács András Péter.

0. napon Smile Rock Circus

A fesztivál egy igazi kuriózummal nyit: a 0. napon, július 12-én Gönczi Gábor zenekara, a Smile Rock Circus egy közös örömkoncertet ad Haddaway-jel, Kovács Katival, Fluorral, Vastag Csabával, Király L. Norbival, Ganxsta Zolee-val, az Animal Cannibals-szel és további színes előadókkal.

Ezt is szeretjük