Bandy-lányok: 20. századi slágerek Hernádi és Udvaros tolmácsolásában
Ne hagyd ki!
A Jászai-díjas színésznők közös fellépését a Belvárosi Színházban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Parti Nagy Lajos Bandy-lányok című zenés játékát június 18-ától láthatod a Belvárosi Színházban. A két szereplő, Udvaros Dorottya és Hernádi Judit a 20. század világslágereit adják elő. A darabot Ascher Tamás rendezte.

Udvaros Dorottya és Hernádi Judit olvasópróbán

Bandy-lányok

A darab két nő történetét meséli el, akik közöttünk élnek, az általunk is jól ismert problémákkal küzdenek. Angéla és Sophie a külföldön élő, valódi karriert csinált barátnőjükre, Icára várnak a Choo-Choo nevű bárban 2011 nyarán, Budapesten.

Különös dologra készülődnek, arra, hogy több mint harminc év után felelevenítik egykori triójukat, ismét fellépnek, mint a Bandy-lányok. Ica holland férjének születésnapi buliján, szeretnék elénekelni az általuk hajdan újraírt-fordított-hangszerelt dalokat, melyek akkor a képtelenül távoli nagyvilágot, most a képtelenül távoli múltat jelentik.

Szereplők

  • Hernádi Judit – Angéla
  • Udvaros Dorottya – Sophie

Ica azonban egyre késik, ők pedig némi hezitálás után próbálni kezdenek, ha ketten hát ketten, és elementáris erővel, elragadó rezignációval végigéneklik a hajdanvolt repertoárt. Hogy mi lesz az esti fellépéssel, megérkezik-e Ica? Hernádi Judit és Udvaros Dorottya közös zenés produkciója után ennek már nincs túl sok jelentősége – mindenesetre maradjon meglepetés.

Bandy-lányok
Helyszín: Belvárosi Színház, Budapest VII. kerület Károly krt. 3/a.
Időpontok: Az előadás időpontokhoz kattints ide!
Jegy: Jegyedet itt válthatod meg!

Kép: www.facebook.com

Ezt is szeretjük