Lenyűgöző fotók a vadállatok életéről: 3,5 millió forintot értek a világversenyen

Káprázatos fényképek az érintetlen vadonból.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Idén 53. alkalommal rendezték meg Az év vadvilág fotósa versenyt, melynek döntős képei valóban lenyűgözőek. Mint ahogyan elképesztő az a teljesítmény is, ahogyan a fotósok időt és energiát nem sajnálva, sokszor embert próbáló körülmények között ragadják meg a tökéletes pillanatot.

A 2017-es fotóválogatás nemcsak a természet lenyűgöző szépségének adózik, hanem figyelmeztet annak elemi és zabolázhatatlan erejére is.

Kivételes képek születtek

Ebben az évben a londoni Természettudományi Múzeum 13 képet választott ki a döntőbe. A Wildlife Photographer of the Year megmérettetésre 92 országból pályáztak 50 ezer fotóval. A nyertesek repülőjegyet is kaptak Londonba, hogy részt vehessenek a díjátadó ceremónián. A nyeremény a 10 ezer fontot is elérhette, ami nagyjából 3 és félmillió forintnak felel meg. Mutatjuk a zsűri kedvenceit.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük