Kocsmája volt, most milliárdos
Kik kerültek fel az újgazdagok listájára? Forbes 2013
A Forbes magazin milliárdos listájára új nevek is kerültek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Forbes magazin által összeállított leggazdagabbak listájára 2013-ban 210 új ember került fel 42 országból. A listán több figyelemre méltó név is szerepel, például a korábbi angolai elnök legidősebb lánya. A 41 éves Isabel dos Santos Angolában nemcsak a leggazdagabb, hanem a legbefolyásosabb nő is. Dos Santos Londonban tanult, ahonnan 1990-ben tért vissza, majd 1997-ben, 24 évesen már saját céget alapított, ami az első éjszakai klub volt Luanda szigetén.

Az 57 éves olasz Renzo Rosso sem töltötte tétlenül a fiatalkorát, hiszen 23 évesen társalapítója volt a Diesel farmermárkának. Rajtuk kívül érdemes megemlíteni még Tory Burch nevét, aki 46 évesen a második legfiatalabb női milliárdos Amerikában. Nézd meg képeken, kik kerültek fel frissen a leggazdagabbak listájára 2013-ban!

A világ legbefolyásosabb emberei

A Forbes összeállította a világ száz legbefolyásosabb emberének listáját 2013-ban. A rangsorba bekerültek vállalkozók, politikusok és üzletemberek is. Az egy dolog, hogy a lista élén az orosz elnök, Vlagyimir Putyin áll, akit az amerikai elnök, Barack Obama követ. A lista ötödik helyét máris egy nő tudhatja magáénak, a német kancellár lett 2013-ban a világon a legnagyobb hatalommal rendelkező nő, de a listán újoncnak számító Ferenc pápa is az első ötben van benne, ő a negyedik helyen végzett a rangsorban.

Ezt is szeretjük