"Szerencsém van, hogy ő engem választott!" Szőke Zoltán végre a feleségéről is mesélt

Szőke Zoltán nem szívesen nyilatkozik a magánéletéről, nemrég kivételt tett.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szőke Zoltán a kezdetektől fogva, immáron 13 éve alakítja Berényi Miklós ellentmondásos karakterét a Barátok köztben, népszerűsége és ismertsége ellenére mégsem nyilatkozik magánéletéről túl gyakran a lapoknak.

A közelmúltban a rajongók legnagyobb örömére mégis kivételt tett, és a Kiskegyed újságírójának mesélt házasságáról, imádott feleségéről és két gyermekéről - erre pedig bizony mostanáig nem sok példa akadt.

Sok nehézségen túljutottak már

A 42 éves színész immáron 20 éve él boldog házasságban Laki Anikóval, akiről azt mondta, hogy nélküle biztosan nem jutott volna el oda, ahol most tart, és akivel sok nehézségen túljutott már, ám ennél is több szép és boldog pillanat van mögöttük.

Arra a kérdésre, hogy akkor ezek szerint két évtizeddel ezelőtt jól választott, csak annyit mondott, hogy nem, éppen ellenkezőleg, hiszen azért tartja szerencsésnek magát, amiért leendő felesége őt választotta.

Nem titkolta el, hogy eddigi pályafutásában bőven akadtak mélypontok, amikor összecsaptak feje fölött a hullámok, ilyenkor pedig Anikóval mindent meg tudott beszélni, de ő segített neki például édesapja elvesztését is feldolgozni.

Naponta meditál

Szőke Zoltán azt sem rejtette véka alá, hogy lelki békéjének fenntartásában nagyon sokat segít neki a hétköznapok során a meditáció, amit napi szinten gyakorol nagyobbik fiával, másik fia és felesége azonban kevésbé fogékony erre.

A legkedveltebb magyar sorozatszínészek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezen persze nincs is mit csodálkozni, hiszen Anikó - saját bevallása szerint - amúgy is egy nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott személyiség. Éppen ezért, ha vele van, ez a nyugalom rá is hat, és sokkal nyugodtabbá válik.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

De mi lehet a titkuk? Szőke Zoltán szerint az a legfontosabb, hogy ha valakit tényleg szeretünk, akkor ne feledkezzünk meg arról, hogy mindezt napi szinten kifejezzük neki - ő ugyanis ezt tanulta a szüleitől.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük