6 hete van hátra! Csontvázzá fogyott a rákkal küzdő híresség

Már csak csont és bőr Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója, aki mintegy hét éve küzd a rákkal.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A National Enquirerről köztudott, hogy nem tartozik a világ legmegbízhatóbb hírforrásai közé, éppen ezért érdemes fenntartásokkal kezelni azon beszámolójukat, miszerint az évek óta rákkal küzdő Steve Jobsnak mindössze hat hete van hátra.

Az Apple társalapítóját és vezérigazgatóját február 8-án fotózta le valamelyik lesifotós Kaliforniában, amikor feleségével reggelizni ment, a kultikus üzletember és számítógépzseni pedig valóban aggasztóan nézett ki.

Elveszítette a rákkal vívott csatáját

A képeken jól látszik, hogy Jobs tulajdonképpen csak árnyéka egykori önmagának, ijesztően lefogyott, szinte csont és bőr.

A National Enquirer kikérte néhány orvos szakértő véleményét, akik a szívszorító képek láttán arra gyanakodnak, hogy az Apple-birodalom feje ezúttal végleg elveszítette a rákkal vívott csatáját.

Steve Jobs szervezetében mintegy hét évvel ezelőtt diagnosztizálták a hasnyálmirigyrák egyik ritka változatát, egy úgynevezett neuroendokrin tumort, ami egy sokkal lassabb és alattomosabb fajtája ennek a daganatos betegségnek.

Májátültetést hajtottak rajta végre két éve

Az azóta eltelt évek során eddig háromszor ment hosszabb-rövidebb időre betegszabadságra az Apple-től, 2009 áprilisában pedig májátültetést hajtottak végre rajta a sebészek, miután a rák átterjedt a májára.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Nézegess képeket!

Elolvasom

Steve Jobs 2011. január 17-én jelentette be, hogy egészségügyi okok miatt megint nélkülözniük kell a cégnél, a helyzet pedig ezúttal igencsak súlyos lehet, mivel a RadarOnline is megerősítette, hogy a Stanford Cancer Centerben kezelik.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ráadásul ezúttal agresszív kemoterápiás kezeléssel próbálják meggyógyítani ugyanott, ahol az orvosok Patrick Swayze életéért küzdöttek - mint ismeretes, a népszerű színész halálát szintén a hasnyálmirigyrák okozta 2009 szeptemberében.

Ezt is szeretjük