Talpig nő! Ez a vörös bombázó lesz a TV2 új műsorvezetője

Orosz Barbara február 27-én, vasárnap debütál a TV2-n a Talpig nő című műsorban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia ugyan az utóbbi időben vörös démonból szőke dívává változott, azért a TV2 nézőit kárpótolja némileg, hogy hamarosan egy másik dögös vörös műsorvezető debütál a csatornán.

Ő nem más, mint a Cool TV-ből már ismert Orosz Barbara, aki ráadásul nemcsak abban hasonlít Claudiára, hogy ízig-vérig nő, hanem abban is, hogy mindketten színésznőként végeztek.

Színésznőként kezdte

Barbi ugyanis korábban a Gór-Nagy Mária Színitanoda növendéke volt, és egy ideig különféle színházak színpadán - Vígszínház, Pesti Színház, Nemzeti Színház - lehetett látni.

Mostanában azonban főként televíziósként találkozhatnak vele a nézők: egészen tavaly év végéig a Cool TV erotikus éjszakai műsorát, a Cool Night Extrát vezette.

Vasárnap pedig a TV2 Talpig nő című műsor szexi háziasszonyaként mutatkozik be a képernyőn.

- Nagy váltás ez, és nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam a TV2-nél, ráadásul egy ilyen műsorban, amely ennyire közel áll hozzám. A Talpig nő nem csak a divatról és a szépségápolásról szól, hanem rengeteg más témát is érint vagy mutat be a gyengébbik nem szemszögéből - mesélte.

Igazi nőcis műsor

- A külsőségek ugyanis valóban fontosak - folytatta -, de a legfontosabb, hogy egy nő legyen harmóniában önmagával - ebben is próbálunk majd segíteni az adásokban. Az én vesszőparipámmal, a szűrővizsgálatok fontosságával is sokat foglalkozunk majd.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azt is elárulta, ő bizony már izgatottan készül az első adásra, amelyet a nézők február 27-én, 11.50-kor láthatnak majd.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Annak pedig kifejezetten örül, hogy a TV2-n kapott lehetőséget, hiszen korábban itt szerzett szerkesztő-riporteri képesítést.

Fotó: TV2

Ezt is szeretjük