Már fél éve szerelmes! Végre felfedte új párja kilétét a TV2 vörös bombázója

Orosz Barbi tavaly nyáron került közelebbi viszonyba új pasijával.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Február 27-én, vasárnap délelőtt 11 óra 50 perckor debütált a TV2-n Orosz Barbara egy olyan, nőknek szóló életmódmagazin háziasszonyaként, ami saját bevallása szerint kifejezetten közel áll személyiségéhez.

A 31 éves műsorvezetőnő korábban a Cool Night Extra nevű erotikus éjszakai beszélgetős műsort vezette a Cool TV-n, annak megszűnése után pedig munkanélküli lett, ám ezt a nehéz időszakot már nem egyedül kellett átvészelnie.

Szerelmes lett

Barbi a Blikknek árulta el, hogy habár 18 éves kora óta tartja el magát, a hirtelen jött munkanélküliségre még ő sem volt felkészülve. Majd hozzátette, hogy ugyanakkor munkája elvesztésével párhuzamosan beköszöntött a szerelem az életébe.

Senkinek sem könnyű egyedül átvészelni egy olyan időszakot, amikor állást keres, a Talpig nő gyönyörű műsorvezetőjének pedig a szerelem adott erőt. Új kedveséről azonban nem árult semmit - egészen mostanáig.

Orosz Barbara természetesen nem osztotta meg a nyilvánossággal új párja személyazonosságát, kilétét azonban felfedte: egy 41 éves ügyvédről van szó, akivel két évvel ezelőtt az Operabálon ismerkedett meg.

Tavaly is összefutottak az Operabálon

Elárulta, hogy tavaly megint összefutottak az Operabálon, de akkor csak egy rövid táncra futotta, ugyanis mindketten párkapcsolatban éltek, ennek ellenére nem felejtették el egymást.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kapcsolatuk elmondása szerint fél éve vett romantikus fordulatot, egy nyári vitorlázást követően, azóta pedig csak úgy dúl közöttük a szerelem, és nagyon boldogok egymás oldalán.

Barbi örömmel újságolta el, hogy kedvese figyelmes, állandóan megdicséri, neki köszönhetően például már nadrágot is mer újra hordani, amiről korábban azt hitte, hogy nem áll jól rajta.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Nem véletlen tehát, hogy a vörös szépség már szüleinek is bemutatta kedvesét, ami igazán nagy megtiszteltetésnek számít nála, hiszen mostanáig egyetlen férfit vitt haza.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük