Erre senki sem számított! Valami egészen meglepőt villantott Miley Cyrus

A lesifotón jól látszik, hogy Miley Cyrus tetoválásainak száma ezennel ötre emelkedett.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miley Cyrust néhány napja fotózta le valamelyik szemfüles lesifotós Hollywoodban, a róla készült kép pedig tartogatott egy kellemes meglepetést a rajongóknak: felsőjének köszönhetően jól látszott ugyanis a sztár legújabb, szám szerint ötödik tetoválása!

A 18 éves amerikai énekes-színésznő a hátára-derekára egy úgynevezett álomfogót varratott, méghozzá családja iránt érzett tisztelete és szeretete jeléül, árulta el a People-nek egy közeli barátja.

Távol tartja a rossz álmokat

A spirituális célokat szolgáló, indián eredetű szimbólumot általában az ágy fölött helyezik el dísztárgyként, a hiedelem szerint pedig csak a jó álmokat engedi át éjszaka, míg a rosszakat bezárva tartja, amíg a felkelő nap fénye meg nem semmisíti őket.

A Disney üdvöskéjének álomfogóján négy madártoll látható, ami testvéreit, a 23 éves Brandit, a 21 éves Trace-t, a 16 éves Braisont és a 11 éves Noah-t szimbolizálja, illetve védelmezi őket.

Fiatal kora ellenére nem ez Miley Cyrus első tetoválása: van már ugyanis egy szív és egy kis kereszt az ujján, a fülén a love szócska olvasható, a mellkasára pedig tragikusan fiatalon elhunyt barátjának emlékére mindössze annyit írt, hogy csak lélegezz.

Fontos jelentésük van

- Valamennyi tetoválása mély jelentést hordoz Miley számára, a családját és azokat a barátait jelképezik, akik közel állnak hozzá - nyilatkozta a People-nek a gyereksztár magát megnevezni nem akaró ismerőse.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

Miley Cyrus kétségkívül az álomgyár egyik legellentmondásosabb és legbotrányosabb tinisztárja, hiszen míg népszerűsége évről évre megállás nélkül növekszik, addig idén már másodjára szavazták meg a legrosszabb példaképnek.

Győzelmével olyan züllött, botrányos és önpusztító életet élő sztárokat ütött ki a nyeregből, mint Lindsay Lohan vagy Demi Lovato, akik tavaly már mindketten megjárták az elvonót.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ez a végeredmény pedig nem is olyan meglepő attól a fiatal lánytól, akit nem is olyan régen egy kifejezetten erős hallucinogén - igaz, legálisan kapható - kábítószer, a látnokzsálya fogyasztása közben videóztak le.

Ezt is szeretjük