Átlátszóban parádézott a vasalt arcú Madonna

Bizonyító fotók

A New York-i divathéten meglehetősen frivol öltözékben jelent meg a pop 51 éves nagyasszonya.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A New York-i divathét illusztris nézőközönsége bizonyára meg sem lepődött azon, hogy a középkorú Madonna kíváncsi volt Marc Jacobs bemutatójára, aki köztudottan huszonéveseknek tervezi ruhakölteményeit.

22 éves pasija mellett muszáj fiatalnak maradnia

Hiszen hiába múlt már el ötvenéves, az öregségtől mániákusan félő popkirálynő igyekszik lépést tartani a nálánál több évtizeddel fiatalabbakkal.

Testét kemény edzésekkel gyötri, nehogy megereszkedjenek izmai, videoklipjeiben rendszeresen ifjú titánokkal bájolog, és - a legfrissebb fotókat elnézve - magánéletében is megpróbálja visszaforgatni az idő kerekét.

Örök szexszimbólum akar maradni

Ennek érdekében merészebbnél merészebb ruhákba képes belebújni, mint például az a térd fölött végződő, átlátszó csipkedarab, ami pontosan olyan, mint nagyanyáink kombinéi.

Ráadásul az alsóneműnek tűnő ruhadarabot magas szárú csizmával és rövid bőrdzsekivel kombinálta a mind eklektikusabb, no és persze szexisebb hatás kedvéért - bár a látvány inkább volt kínos, mint dögös.

Mindenesetre szépészeti sebészét busásan megjutalmazhatja a sztár, hiszen arcán - legalábbis a rafináltan természetesnek ható smink alatt - egyáltalán nem találni kifogásolnivalót.

A sztárvilág szexszimbólumai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bár láttunk már róla nem egy durva, sőt, ijesztő fotót is, mostani külsejével bárhol eladhatná magát ropogós harmincasnak - már ha történetesen nem ismerik fel.

Szőkeségek egymás közt

Bája különösen az agyonsminkelt Lady GaGa mellett volt szembetűnő, aki ironikus módon éppen azon igyekszik, hogy 23 événél kicsit idősebbnek tűnjön, és igazi művésznek tartsák, ne pedig holmi popcsitrinek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A két sztárban egyébként nem csak a hajuk színe közös: mindketten olasz származásúak, de Amerikában születtek, mindketten extravagánsak és botrányosak - és mindketten ugyanúgy szomjazzák a sikert.

Ezt is szeretjük