Ijesztően horpadozik a csontsovány Madonna arca

Úgy tűnik, a szőke énekesnő belefáradt abba, hogy mindig tökéletesen nézzen ki.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Korábban Madonna volt a trendi öltözködés egyik alapköve, őt utánozta a fél világ, ha valami újjal megjelent.

Lánya mellett még szemmel láthatóbb a leépülése

Bizonyára mindenki emlékszik még a fura, csúcsos melltartókra a 80-as évekből, a kontyra az Evita-korszakból vagy éppen a cowboykalapra az ezredforduló környékéről.

Az augusztusban ötven éves énekesnő azonban az utóbbi időben nem divatos, hanem éppen ellenkezőleg, meglehetősen slampos kinézetével kelt feltűnést.

Nemcsak az egyszerű öltözék, a kinyúlt pólók, a baseball-sapka és a melegítő utalnak arra, hogy a popkirálynő elhanyagolja magát, hanem az is, hogy mostanság állandóan smink nélkül jelenik meg mindenféle nyilvános eseményen.

Fiatalító beavatkozáson vett részt?

Ráadásul karján bizarr módon dagadnak a muszklik, mely egyértelműen arra utal, túlzásba viszi az edzést, aminek talán komoly lelki háttere lehet. Legutóbb azonban még a korábbinál is rémisztőbben festett, az arca ugyanis szokatlan módon behorpadt kétoldalt, és ez egyesek szerint azt mutatja, plasztikai műtétnek vetette alá magát.

- Véleményem szerint nagyon valószínű, hogy Madonna feltöltette a pofazacskóit, mivel nagyon teltek, nem látszik, hogy lógna a bőr az áll környékén sem, ami ugyancsak furcsa az ő korában.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ez tipikusan az arcfelvarrásos pácienseinkre jellemző. Ráadásul a szemkörnyéken sincs bőrmegnyúlás, és ez szintén szokatlan – nyilatkozta Angelica Kavouni plasztikai sebész.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Talán egyszerűen csak arról van szó, hogy smink nélkül a popdíva is hasonlóan fest, mint bármelyik korabeli hölgy – ám lehet, hogy ez nála komolyabb bajokra utal, mint véli azt egy közeli ismerőse, aki szerint aggodalomra ad okot, ahogy a sztár mostanában elhagyja magát.

Ezt is szeretjük