Ijesztően horpadozik a csontsovány Madonna arca
Úgy tűnik, a szőke énekesnő belefáradt abba, hogy mindig tökéletesen nézzen ki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Korábban Madonna volt a trendi öltözködés egyik alapköve, őt utánozta a fél világ, ha valami újjal megjelent.

Lánya mellett még szemmel láthatóbb a leépülése

Bizonyára mindenki emlékszik még a fura, csúcsos melltartókra a 80-as évekből, a kontyra az Evita-korszakból vagy éppen a cowboykalapra az ezredforduló környékéről.

Az augusztusban ötven éves énekesnő azonban az utóbbi időben nem divatos, hanem éppen ellenkezőleg, meglehetősen slampos kinézetével kelt feltűnést.

Nemcsak az egyszerű öltözék, a kinyúlt pólók, a baseball-sapka és a melegítő utalnak arra, hogy a popkirálynő elhanyagolja magát, hanem az is, hogy mostanság állandóan smink nélkül jelenik meg mindenféle nyilvános eseményen.

Fiatalító beavatkozáson vett részt?

Ráadásul karján bizarr módon dagadnak a muszklik, mely egyértelműen arra utal, túlzásba viszi az edzést, aminek talán komoly lelki háttere lehet. Legutóbb azonban még a korábbinál is rémisztőbben festett, az arca ugyanis szokatlan módon behorpadt kétoldalt, és ez egyesek szerint azt mutatja, plasztikai műtétnek vetette alá magát.

- Véleményem szerint nagyon valószínű, hogy Madonna feltöltette a pofazacskóit, mivel nagyon teltek, nem látszik, hogy lógna a bőr az áll környékén sem, ami ugyancsak furcsa az ő korában.

Ez tipikusan az arcfelvarrásos pácienseinkre jellemző. Ráadásul a szemkörnyéken sincs bőrmegnyúlás, és ez szintén szokatlan – nyilatkozta Angelica Kavouni plasztikai sebész.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Talán egyszerűen csak arról van szó, hogy smink nélkül a popdíva is hasonlóan fest, mint bármelyik korabeli hölgy – ám lehet, hogy ez nála komolyabb bajokra utal, mint véli azt egy közeli ismerőse, aki szerint aggodalomra ad okot, ahogy a sztár mostanában elhagyja magát.

Ezt is szeretjük