Újra együtt? Liptai Claudia volt férjével, Gesztesi Károllyal ment a premierre

Liptai Claudia, exférje és Panka egy rajzfilmet néztek meg közösen.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban időről időre bomlanak fel közkedvelt párok és alakulnak új duók, de a szakítás szerencsére nem minden esetben jár végleges mosolyszünettel.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly három évig voltak házasok

A volt házaspár, Liptai Claudia és Gesztesi Károly is jó kapcsolatban maradt válásuk után, bár a nyilvánosság előtt nemigen mutatkoznak együtt.

Nem haraggal váltak el

A Tabu Tv stábjának azonban a hétvégén sikerült megörökítenie, ahogyan gyerkőcükkel, a négyéves Pankával együtt megérkeznek a népszerű rajzfilm, a Verdák 2 premier előtti vetítésére.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly sokáig hazánk egyik legnépszerűbb sztárpárja volt, a dögös műsorvezető-színésznő és a sármos színész 2006-tól 2009-ig voltak házasok.

Bár fájdalmas szakításuk és az azt követő pletykaáradat meglehetősen megnehezítette a békés elválást, a sztárpárnak sikerült civilizáltan intéznie a dolgot.

Úgy tűnik, sikerült túllépniük a sérelmeken, illetve új párra találniuk, sőt, annak sincs akadálya, hogy egy-egy közös, játékos program erejéig újra összeálljon a teljes család.

Claudiának most már több ideje jut a lányára

Az exsztárpár - bár a tévének nem nyilatkoztak - szemmel láthatóan jó hangulatban töltötte a mesedélutánt a plázában, a legjobban természetesen a bűbájosan eleven, óvodás Panka örült, hogy szüleivel hármasban szórakozhatott.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Gesztesi egyébként nemcsak vendégként vagy kísérőként jelent meg a premieren, hanem közreműködőként is - hiszen a magyar verzióban ő kölcsönözte a hangját az egyik legeredetibb karakternek, Matukának.

Ami pedig Claudiát illeti, saját bevallása szerint is azért lassított a munkatempón, illetve szakított a Mokka vezetésével, mert úgy érezte, több minőségi időt kell töltenie kislányával.

A Pixar stúdió animációs filmjét, a Verdák 2-t egyébként július 27-étől már a szélesebb közönség is megnézheti a hazai mozikban. A beszélő autók nemcsak a kisfiúknak, hanem a kalandot és pörgős tempót kedvelő kislányoknak is kellemes kikapcsolódást nyújtanak.

A premier előtti vetítésen egyébként a Liptai-Gesztesi páros mellett más közkedvelt magyar sztárpárok is felbukkantak, Rékasi Károly nejével, Détár Enikővel és kisfiukkal, Zsebivel érkezett.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Nem csak a színészek, a tévések és a rádiósok is időt szakítottak a gyerekbarát programra, Abaházi Csaba is gyerkőceivel vett részt a premieren.

Ezt is szeretjük