Extrém fotók! Lady GaGa már járni is alig tud élete legvadabb cipőjében

A képek tanúsága szerint Lady GaGa talán mozdulni sem tudott volna lábbelijében testőre segítsége nélkül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady GaGától megszokhattuk már, hogy még a vécére is valami egészen elképesztő futurisztikus szerelésben megy, ám néhány napja önmagát is sikerült felülmúlnia a szokatlan viseletet illetően.

A 24 éves amerikai popdívát Londonban kapták lencsevégre, amint jógaórára igyekezett a Sohot jógacenterbe. Az igyekezett kifejezés természetesen túlzás, hiszen GaGa egy monumentális fekete cipőbe bújt.

Egyedül talán járni sem tudott volna

Lábbelije - méretéből adódóan - ugyanis egyáltalán nem tűnt alkalmasnak a helyváltoztatásra, nem véletlen, hogy egyedül képtelen lett volna eljutni az épületig, ezért aztán az egyik udvarias testőrének kellett neki segítenie.

Az eredetileg Stefani Germanotta néven született énekesnő - Cameron Diaz és Madonna mellett - nagy rajongója a Bikram-jógának, gyakran látják is őt munkatársai jógázni, még azelőtt is, hogy a színpadra lépne.

A jógaóra után Lady GaGa sietve visszatért szállodájába, ahol egy fehér, az ápolónőkére emlékeztető ruhába bújt, majd extrém fekete cipőjében indult a világhírű Abbey Road Studios épületébe.

Új lemeze elvileg már kész

Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy vajon milyen dalokat is rögzíthetett, mindenki úgy tudja ugyanis, hogy legújabb, Born This Way című lemeze már elkészült, megjelenése pedig jövőre várható.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Grammy-díjas popsztár néhány hónapja azt nyilatkozta büszkén, hogy az albumon hallható dalok megírása könnyen és gyorsan ment neki, mert másokkal ellentétben rá jellemző, hogy minden nap zenét szerez.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Nagyon könnyen ment. Néhány hónapig dolgoztam rajta, most pedig erősen azt érzem, hogy elkészültem vele. Más művészeknek évek kellenek. Nekem nem. Én minden nap írok zenét - nyilatkozta Lady GaGa.

Ezt is szeretjük