Máris bepasizott! Jennifer Lopez ezzel a 24 éves táncossal szűrte össze a levet

A válófélben lévő Jennifer Lopez nem sokáig sírt férje után.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár úgy tűnt, zűrös pasiügyei után Marc Anthony oldalán végre révbe ért, a nyáron bombaként robbant a hír, hogy Jennifer Lopez válni készül.

Természetesen mindenki az okokat feszegette, ám a latin díva és férje is meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott az ügyről.

Hamar megvigasztalódott

Már csak hároméves ikreikre való tekintettel is megmaradt köztük a baráti viszony, és úgy tűnik, Lopez túl is van a szakításon - bár nemrégiben egyik koncertjén elsírta magát egy szerelmes dal éneklése közben.

Azonban a napokban felröppent a pletyka, hogy a 42 éves énekesnő máris szorosabbra fűzte a viszonyt egyik háttértáncosával.

A 24 éves Casper Smartról, a Los Angeles-i Club Boulevard táncosáról van szó, aki a popdíva több koncertjén is fellépett, ám bennfentesek tudni vélik, a munkakapcsolatnál sokkal több van köztük - néhány hete állítólag New Yorkban turbékoltak.

Második férje is táncos volt

Bár a hírt egyikük sem erősítette meg, az énekesnő életében nem ez lenne az első eset, hogy táncosai közül választ magának pasit, hiszen második férjével, Chris Judd-dal is a színpadon melegedtek össze, ám mindössze egy évig voltak együtt.

A legdögösebb sztárok szikrázó hófehérben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük