Máris bepasizott! Jennifer Lopez ezzel a 24 éves táncossal szűrte össze a levet

A válófélben lévő Jennifer Lopez nem sokáig sírt férje után.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár úgy tűnt, zűrös pasiügyei után Marc Anthony oldalán végre révbe ért, a nyáron bombaként robbant a hír, hogy Jennifer Lopez válni készül.

Természetesen mindenki az okokat feszegette, ám a latin díva és férje is meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott az ügyről.

Hamar megvigasztalódott

Már csak hároméves ikreikre való tekintettel is megmaradt köztük a baráti viszony, és úgy tűnik, Lopez túl is van a szakításon - bár nemrégiben egyik koncertjén elsírta magát egy szerelmes dal éneklése közben.

Azonban a napokban felröppent a pletyka, hogy a 42 éves énekesnő máris szorosabbra fűzte a viszonyt egyik háttértáncosával.

A 24 éves Casper Smartról, a Los Angeles-i Club Boulevard táncosáról van szó, aki a popdíva több koncertjén is fellépett, ám bennfentesek tudni vélik, a munkakapcsolatnál sokkal több van köztük - néhány hete állítólag New Yorkban turbékoltak.

Második férje is táncos volt

Bár a hírt egyikük sem erősítette meg, az énekesnő életében nem ez lenne az első eset, hogy táncosai közül választ magának pasit, hiszen második férjével, Chris Judd-dal is a színpadon melegedtek össze, ám mindössze egy évig voltak együtt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük