Csak porhintés volt? Gregor Bernadett mégsem a nagy szerelmet választotta

Gregor Bernadett tavasszal még arról beszélt, a férje élete szerelme.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte derült égből villámcsapásként érkezett a hír: Gregor Bernadett beleszeretett kollégájába, Magyar Attilába, akit a nézők leginkább a nyuszómuszós reklámfilmből ismernek.

Bár az nem számít szenzációnak, ha két színész összegabalyodik, a dolog pikantériáját az adja, hogy a sztárok házastársukat hagyták ott a lobogó érzelmek kedvéért.

Jól meggondolták?

Ráadásul eddig mindkét párkapcsolat harmonikusnak tűnt: Magyar Attila a Fókusz egy korábbi riportjában még lelkendezve mesélte az RTL Klubon, hogy annak idején az interneten ismerte meg feleségét, Mónikát.

Számára akkor még az sem jelentett akadályt, hogy kedvese három gyermeket hozott a kapcsolatukba előző házasságából, és minden erejükkel azon voltak, hogy összejöjjön nekik a közös baba.

Gregor Bernadett pedig a TV2 Frizbi című műsorában fejtette ki 2010 márciusában, hogy bár voltak problémák a házasságában - jelenleg még Somogyi István táltos a férje -, és öt hónapra külön is költöztek a férfi csalfasága miatt, rá kellett jönnie, hogy számára ő az igazi!

Már össze is költöztek

Éppen ezért akkoriban bőszen hangoztatta, nincs is számára nagyobb öröm, mint az, hogy otthon lehet két fiával és a férjével.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám úgy tűnik, eddig tartott a nagy kibékülés: nyilatkozni ugyan nem nyilatkozik az ügyben, de az RTL Klubnak telefonon megerősítette, valóban szeretik egymást Attilával, és mindketten tisztázták a dolgot házastársukkal is.

Állítólag közös darabjuk, a Mágnás Miska előadásain lobbantak szerelemre, és érzelmeik olyan mélynek bizonyultak, hogy csapot-papot otthagyva rohantak egymás karjaiba.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Hogy meddig tart a nagy lángolás, azt nem tudni. Mindenesetre most még bizonyára úgy érzik, régóta erre vártak, és el sem tudják képzelni, hogy egyszer szelídül majd a tűz - pedig valójában akkor derül ki majd ki, képesek-e kitartani egymás mellett.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük