Nem érdekli a korkülönbség! Gergely Róbert titokban eljegyezte 28 éves kedvesét

Gergely Róbert tavaly karácsonykor húzta fel a gyűrűt barátnője ujjára.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gergely Róbert valószínűleg okkal nem engedi be a sajtót a magánéletébe, ám a sármos színész ezúttal kivételt tett.

Csütörtökön ugyanis boldogan és büszkén számolt be a Reggeli műsorvezetőinek, hogy karácsonykor eljegyezte kedvesét!

Megkérte a barátnője kezét

A szerencsés hölgy nem más, mint Némedi-Varga Tímea színésznő, akivel lassan három éve alkotnak egy párt.

Bár a két művész között több mint húsz év a korkülönbség - Gergely Róbert 53 éves, míg menyasszonya idén lesz 29 -, ez már kapcsolatuk kezdetén sem zavarta őket.

Mint korábban egy interjúban elmesélték, eleinte Tímeának nem volt túl szimpatikus a szívtipró sztár, mert nagyképűnek és szoknyabolondnak képzelte.

Ám egyre inkább másként vélekedett, ahogy többet beszélgettek, illetve közelebbről is megismerték egymást. Végül hatalmas szerelem bontakozott ki kettejük között, melyre a koronát a karácsonyi lánykérés tette fel.

Esküvő is lesz talán

Gergely Róbert elmondása szerint kapóra jött, hogy az ünnepekkor kettesben tudtak maradni, így még meghittebbre sikeredett a pillanat - még akkor is, ha nem térdelt le párja elé!

Az elmúlt évtizedek leghíresebb magyar énekesei

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Inkább mélyen a szemébe néztem! Ugyanis azt a trendet, amit minden nő vár és elvár, hogy letérdeljenek elé, nos, én megváltoztattam, és a szememmel próbáltam elmondani, mit akarok. Szerencsére Timi pontosan értette - számolt be a nagy eseményről a népszerű színész.

Ugyanakkor mindketten azon a véleményen vannak, a lánykérés alapjában nem változtatott a kapcsolatukon, hiszen előtte is ugyanúgy szerették egymást, mint most - és remélik, hogy ez még sokáig így is marad.

Ha pedig az érzelmek teátrális eljátszására vágynak, ott van nekik a Nejcserés támadás című pikáns darab, melyben Gergely Róbert a kicsapongó férjet, Tímea pedig egy szeretőjelöltet alakít!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Gergely Róbert egyébként egyszer már volt házas: Tallós Andreát 1989-ben vette el, és 1998-ban mondták ki a válásukat. Ebből a kapcsolatból született nagyfia, Simon, aki idén már 19 éves lesz.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.hu/Bársony Bence

Ezt is szeretjük