Fotók! Szerinted melyik kisfia hasonlít jobban Lagzi Lajcsira?

Lagzi Lajcsi nemrégiben két kisfia, Pisti és Lala társaságában érkezett az RTL Klub Reggelijének stúdiójába.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy időben Galambos Lajosé, azaz Lagzi Lajcsié volt a legsikeresebb tévéműsor, de a Dáridó egykori házigazdája néhány éve elhatározta, elég volt a hajtásból, szeretne több időt tölteni a családjával.

A magyar mulatós zene királyának ugyanis három gyermeke van, Lajos, István és Boglárka, akik érthető módon gyakran hiányolták híres papájukat, amíg az az ország egyik végéből a másikba utazott egy-egy fellépésre.

Fontos a család

Ám Lajcsi még időben képes volt lassítani, és a korábbi több mint 200 évi koncertnél ma már sokkal kevesebbel is beéri - főleg, ha helyette a családjával lehet.

Bár lassan eljöhet az az idő, amikor nemcsak a szabadidejét töltheti fiaival és kislányával, hanem fel is léphet velük.

Mint a sztár nemrég az RTL Klub Reggeli műsorában elmondta, mind Lala, mind pedig Pisti egyre komolyabban érdeklődnek a zenélés iránt.

Apjukat követik

Pisti még csak ősztől kezd el trombitaleckéket venni, ám Lala már egy ideje dobol - sőt, nemsokára édesapjával együtt lesz látható egy jótékonysági muzsikálás alkalmával!

Mivel a sztárcsalád férfitagjai értesültek arról, hogy az árvíz miatt nem rendezhették meg Somogybabodon a falunapot, elhatározták, teljesen ingyen fellépnek a sokat szenvedett falusiak előtt az augusztus 20-át megelőző hétvégén.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A helyszínen árult CD-k bevételét pedig szintén a megsegítésükre ajánlják fel.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük