Ezért nem mondták meg Gábor Zsazsának, hogy amputálták a lábát

Gábor Zsazsát pénteken operálták meg, orvosai azonban férje kérésére nem mondtak neki semmit.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2011. január 14-én térdtől lefelé amputálták Gábor Zsazsa jobb lábát az orvosok, adta hírül a TMZ. Az operációra azért volt szükség, mert a 93 éves színésznő végtagja egy vérrög miatt elfertődözött, az antibiotikumos kezelés pedig nem segített.

A műtétről a magyar származású hollywoodi filmcsillag férjének, Frederic Von Anhalt hercegnek kellett döntenie: az orvosok ugyanis közölték vele, hogy 50-50 százalék az esélye annak, hogy túléli a beavatkozást az altatás miatt.

Néha még mosolyog is

A műtét jól sikerült, a legfrissebb hírek szerint pedig Gábor Zsa Zsa jól van, képes beszélni, néha pedig még mosolyog is, ám annak még mindig nincs tudatában, hogy üszkösödés miatt elveszítette a lábát.

- Már beszél hozzám, alkalomadtán pedig mosolyog is, az orvosokat mindenesetre arra kértem, hogy egyelőre ne mondjanak neki semmit, mert nem akarom, hogy hisztérikus legyen, és felmenjen a vérnyomása - nyilatkozta a herceg a Reutersnak.

Frederic Von Anhalt hozzátette, hogy néhány napon belül természetesen felesége tudtára hozza majd az operáció tényét, ám amíg lábadozik, addig is szeretné megkímélni őt a felesleges idegeskedéstől.

Februárban hazamehet?

Habár még nem lehet tudni, hogy az orvosok mikor engedik ki a kórházból a tavaly nyár óta betegeskedő színésznőt, szóvivője, John Blanchette abbéli reményét fejezte ki, hogy a születésnapját február elején már otthonában ünnepelheti majd.

A sztárvilág szexszimbólumai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Gábor Zsa Zsa 2010 júliusában szenvedett balesetet otthonában, sérülése miatt pedig meg kellett műteni a csípőjét a Los Angeles-i Ronald Reagan UCLA Medical Centerben, ahová nem sokkal később újra visszaszállították.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Állapota akkor olyannyira kritikus volt, hogy már az utolsó kenetet is feladták neki, ám erre akkor nem lett volna szükség.

Ezt is szeretjük