Kokainnal bukott le a reptéren Coolio

Helyszíni fotó

A népszerű énekes poggyászában kokaint és cracket találtak a rendőrök, az eset pedig a tettlegességig fajult!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Március 6-án a Los Angeles-i reptéren letartóztatták Coolió-t. A népszerű rapper poggyászában egy rutinvizsgálat során nagy mennyiségű cracket és kokaint találtak, amiért azonnal bilincsbe verték. Az énekes koncertezni indult volna Oklahomába, ám az éjszakát végül a rácsok mögött a hűvösben kellett töltenie.


A Grammy-díjas Coolio helyzetét tovább súlyosbítja, hogy egyáltalán nem viselkedett rendesen az őrökkel, sőt, az egyik szemtanú elmondása szerint a helyzet egészen a tettlegességig fajult! 

Talán nem véletlen, hogy a megalázott sztár olyan határozottan fordítja félre fejét a rendőrautóban, a bíróság pedig csak 10 ezer dollár óvadék ellenében volt hajlandó szabadlábra helyezni a színesbőrű sztárt.

Feltehetően sokan emlékeznek a kilencvenes évek egyik legtöbbet játszott hip-hop slágerére, a Gangsta’s Paradise-ra, ami később a Veszélyes kölykök című gettófilm zenéjében is helyet kapott.

A 45 éves Coolio eredeti neve Artis Leon Ivey, Jr., és a kilencvenes évek első felében lépett zenei pályájára.

Saját rajongói rabolták ki

A rap mellett előszeretettel vállal kisebb szerepeket különféle független művészfilmekben, de őt láthattuk például a Daredevil – A fenegyerek című szuperhős-moziban is.

Sztárok a Skorpió jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Idén február 25-én Coolio azzal került a címlapokra, hogy egy egyetemi koncertjén a nézők közé ugrott, akik azonban nem tartották meg, a földet érés után pedig szó szerint kirabolták!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cooliónak eddig egyetlen alkalommal gyűlt meg a baja a hatóságokkal. Tavaly nyáron egy 2001-es ügy miatt vették őrizetbe, évekkel ezelőtt ugyanis egyszer már felfüggesztették a jogosítványát. Ez az eset is 10 ezer dollárjába került.

Ezt is szeretjük