Brutálisan szétszabatta arcát az egykori bombázó

Fotók

A hetvenes-nyolcvanas évek tinisztárja még alig múlt 40, de már sikerült teljesen elcsúfítania magát plasztikai sebészeivel.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brooke Shields-et múlt héten örökítették meg a fotósok egy hollywoodi rendezvényen, ahol a 43 éves színésznőnek sikerült alaposan megdöbbentenie a közönséget.


Az egykori bombázó ugyanis megdöbbentő átalakuláson esett át az elmúlt évtizedekben, köszönhetően a túlzásba vitt plasztikáztatásnak.

Egészen fiatalon kezdett vetkőzni

Alig lehetett ráismerni arra a gyönyörű hölgyre, aki a hetvenes-nyolcvanas években elképesztően pikáns meztelenkedős jelenetekkel kápráztatta el a mozirajongókat.

Shields bizarr arcán egyértelmű nyomot hagytak a ráncfelvarrások és az is valószínűnek tűnik, hogy a botoxot és kollagént sem vetette meg az elmúlt években.

Vogue-rekordot döntött

Shields 11 hónapos korában kezdett modellkedni, majd évekkel később Eileen Ford ügynök indította el a pályán. Akinek köszönhetően az egyik legfelkapottabb gyerekmodell lett. 1980-ban, 14 éves korában történelmet írt azzal, hogy ő volt a legfiatalabb modell, aki a Vogue címlapján pózolt.

A hetvenes évek végén Louis Mallé rendező neki adta a Pretty Baby című dráma főszerepét, amiben Shields egy bordélyház lakóját alakítja.

A legszexibb sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom
A színésznő 11 éves volt ekkor, és a filmben több merész meztelen jelenetet is bevállalt, ami miatt a gyermekpornográfia vádja is felmerült.

A botrányokat pedig csak tetézte az 1980-as Kék lagúna, ami szintén nagy vihart kavart, mivel a filmben tinédzserek szeretkeztek.

Ezt is szeretjük