53 évesen is bátran bevállalta! Bíró Ica falatnyi bikiniben mutatta meg magát

Bíró Ica nem számolgatja az éveket és a ráncokat, csak éli az életét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

50 fölött bizony a sztárok közül csak kevesen merik bevállalni, hogy bikiniben mutassák meg magukat rajongóiknak, ám Bíró Ica ezt is bátran megtette néhány nappal ezelőtt.

Ez persze nem is olyan meglepő, hiszen az 53 éves fitneszszakértő még most is legalább olyan dögösen néz ki, mint a nyolcvanas-kilencvenes években, amikor ismert manöken lett belőle.

Bátran megmutatta magát

Az énekesnőként is szép sikereket elért fotómodellel az Aktív stábja készített egy rövid interjút a közelmúltban, amelynek végén örömmel pózolt falatnyi bikiniben az operatőr kamerája előtt.

A felvételt látva nyugodtan kijelenthetjük, hogy Bíró Icának tényleg nem kell szégyenkeznie vagy aggódnia, alakja ugyanis 50 felett is hibátlan, joggal irigykedhetnek rá fiatalabb kolléganői.

Az eredetileg Borúzs Ilona néven született sztár elárulta, hogy van egy kronológiai életkora az embernek, ami annyi, amennyi, de látott már ő 70 éves tinédzsert és tinédzserkorú aggastyánt is.

Nagyon fontos, hogy sejtjeinket karbantartsuk

- A biológiai kor számít igazán, hogy a sejtjeid milyen szinten vannak karbantartva, tehát az látszik, illetve a lelkiállapot is kiül az ember külsejére, a kisugárzás is számít - árulta el a Metal Lady.

Az utóbbi évtizedek kedvenc magyar sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hozzátette, hogy lehet számolgatni az éveket és a ráncokat, de ez nem az ő dolga, úgyhogy ez nem is érdekli őt, csak éli az életét, és igyekszik a pozitív dolgokat mindig észrevenni.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Vannak nehézségek, leküzdendő akadályok, illetve azért vagyunk, hogy tapasztaljunk, és ezeket az akadályokat emberhez méltó módon oldjuk meg, és minden feladat megerősít, úgyhogy azért elég erős vagyok - mondta Bíró Ica.

Ezt is szeretjük