Akárcsak a párizsi divathéten: sztárokkal vár a White Caviar exkluzív divatshowja
Még soha nem látott divatshow a VAM Design Centerben! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Showroom Budapesttel közös White Caviar 000 divattervező versenyünk 23 továbbjutója túl van a szakmai konzultáción, ahol részletesen prezentálták terveiket szabásmintákkal és anyagokkal kiegészítve.

A versenyzők nagyon komolyan vették a megbeszélést, mindenki alaposan felkészülve, több aprólékosan kidolgozott tervvel érkezett, a Showroom Budapest kurátorai, Jankovics Mariann és Anna Amélie pedig kiválasztotta a legígéretesebb és legfantáziadúsabb alkotásokat.

- Születtek igazán formabontó és kreatív megoldások, úgy érzem, nagyon jól tudták használni a white caviar koncepciót a versenyzők. A kreációk elkészítésére, megvarrására szeptember első feléig van idő, úgy gondolom, akkor fog megmutatkozni igazán a mezőny sokszínűsége – tudtuk meg Jankovics Marianntól.
Az alkotásokat szeptember 26-án, egy exkluzív divatshow keretében tárjuk a nagyközönség elé a VAM Design Centerben.

- Fényűző világot építünk a White Caviar divatshow köré. A fantasztikus ruhák mellett a látványban is visszaköszön majd az a különleges életérzés és stílus, ami ezzel az étellel összekapcsolható. Rengeteg látványelemmel és érdekességgel készülünk a VAM Design Center-ben megrendezett első Femina divatshow-ra, viszont többet egyelőre nem szeretnék elárulni, de az biztos, hogy olyan dolgot valósítunk meg itthon amilyet senki. – mondta el Szabó Mariann, a Femina Media értékesítési vezetője.

Ezt is szeretjük