Top 5 tavaszi parfüm

Mások szerint ezek a legfinomabbak

Édesek, üdék, frissek. Milyen parfüm társaságában érezheted magad a legjobban tavasszal?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Biztos, hogy a friss tavaszi illatok téged is elbódítanak, a levegő illatos a virágoktól és a friss, zöld levelektől. Ehhez pedig finom új parfüm dukál. Ha nincs ötleted, hogy milyen új illatkreációt szerezz be, akkor segítünk.

Az alábbiakban megismerkedhetsz az elmúlt hónap legnépszerűbb parfümjeivel, a sorrend a Parfüm.hu legkedveltebb illatait mutatja be.

A vidám évszakban érdemes virágos, gyümölcsös, friss parfümöt választani, de természetesen nem baj, ha a polcon van egy elegánsabb illat is, ha csábítónak szeretnéd érezni magad.

Narancsos izgalom

A Boss Orange illatot tervezői érzékinek és ragyogónak írják le - mi elegánsan bohókásnak tartjuk. Az üveg narancssárga színe is vidámságot hordoz magában.

A virágos illatban nagyszerűen keverednek egymással a jókedvre derítő gyümölcsös jegyek - a parfüm nevét adó narancs mellett alma és szilva, az eleganciát sugárzó virágok - jázmin és barackvirág -, és a tartósságot biztosító szantál.

Az édességről egy cseppnyi vanília gondoskodik, melyet a narancsvirág frissessége kiegyensúlyoz. Az 50 ml-es üveg 11 ezer forint körüli összegért kapható.

Zenerajongóknak

Már az üveg, jobban mondva parfümkütyü kézbevételekor is érezheted, hogy a Givenchy Play nem szokványos parfüm. A Barbie babás rózsaszín külső ne tévesszen meg senkit, az illatot nem a 12 éven aluli korosztálynak kreálták! Az orientális-virágos kompozíció a rózsabors és a narancsvirág kombinációjával indít, majd ezt követi a tiarévirág és az orchidea sejtelmes illata. Legvégül a pacsuli és a tonkabab aromája ejti rabul hosszantartóan az orrot.

Esti program esetén az intenzív változatával is érdemes egy próbát tenni, a mélylila csomagolás egy fűszeresebb illatot rejt magában. Az 50 ml-es flakon ára 15-17 ezer forint között van.

Kortalan illat

Egy újabb kortalan rajongótáborral bíró illat – a kerek üvegcsében levő Armani Idole illat elbűvöl tinédzsert és érett hölgyet egyaránt. A siker titka az összetevők mesteri adagolásában rejlik. A klasszikus jázminos virágillatot gyümölcsök és gyömbér teszik pikánssá, egyben pezsgőbbé. A csipetnyi sáfrány az elérhető luxus ígéretét hordozza magában, mellyel a csomagolás eleganciája is egybecseng. Az 50 ml-es flakon ára - eau de parfume, tehát hosszantartó és erős illat -13 ezer forint körül van.

Angol klasszikus

A sokat – többek között egy névváltozást – is megélt Burberry Women a gyümölcsös, illetve a virágos illatok kedvelőinek hódolatát is begyűjtötte.
A barack, körte és jázmin társaságát élvező vanília és cédrus a kellő, de nem eltúlzott édességről és tartósságról gondoskodik. Ahogyan az illat, úgy a flakon is a minimalista dizájn jegyében készült - jó érzés kézbe venni a simára csiszolt tojásdad üvegcsét, és az illatot a halántékra fújva indulni a mindennapok kihívásainak leküzdésére. Az 50 ml-es üveg 8 ezer forint körüli összegért kapható.

Fűszeres

Meglepő illatkombináció a Diesel Fuel for Life illata. A klasszikus jegyekkel - jázmin, pacsuli - bőven ellátott ciprusillatot a mandarin és a rózsabors teszi nagyon is maivá és vibrálóvá, a szerecsendió pedig csak fokozza az érzékszervek élvezetét.

A szem szórakoztatásáról a csomagolás gondoskodik, mivel meglepetések sora már a doboz kibontásakor elkezdődik: az üveg kis ruhácskát kapott, ráadásul nem is egyfélét! Városi csajok kedvence lehet a parfüm. Az 50 ml-es üveg ára 9500 forint körül van.

Ezt is szeretjük