Így tüntesd el a tokát 3 hét alatt! Nem kell hozzá műtét, sem diéta

Ha zavar a toka, próbáld ki a következő otthoni módszereket, ahelyett, hogy plasztikáztatnál!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A toka nemcsak hízás következtében alakulhat ki, hajlam kérdése, és a zsíron kívül megereszkedett bőrből is állhat. Plasztikai műtéttel helyreállítható a terület, de ez nemcsak fájdalmas, még sokba is kerül.

Szerencsére léteznek otthoni módszerek is, amelyek segítségével remekül eltüntetheted a tokát, és ha rendszeresen szánsz rá időt, hamarosan látszódni fog az eredmény. Elmondjuk, mit kell tenned!

Fejforgatás

Ahhoz, hogy a toka eltűnjön, elsősorban a nyaki bőrizmokat és a fejbiccentő izmot kell megdolgoztatnod, megerősítened, mert ezek elgyengülése miatt alakul ki az áll alatti plusz réteg.

Egy egyszerű, három lépésből álló gyakorlatsorozattal sokat javíthatsz az izmok állapotán, de fontos, hogy naponta szánj rá egy kis időt.

Először told előre az állkapcsodat, majd hajtsd hátra a fejed, és ebből a pozícióból kiindulva tízszer fordítsd el balra a fejed, majd ismételd meg ugyanezt jobb oldalra is.

Ha erős húzódást érzel a füled környékén, elég, ha eleinte csak öt-öt ilyen mozdulatot végzel mindkét irányba, hogy ne erőltesd meg magad.

Ebben tűnik csak igazán nagynak a női fenék

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nyelvnyújtogatás

A következő gyakorlat vitathatatlanul viccesen néz ki, de annál hatásosabb, mert megmozgatja a nyelvcsont feletti izmokat, amelyeknek szintén közük van a tokához. Tartsd egyenesen a nyakad és fejed, nézz előre, majd nyújtsd ki a nyelved, amennyire csak tudod, és próbáld megérinteni vele az orrodat. Ezt háromszor tíz másodpercig csináld.

Nyomd vissza a tokát!

Az utolsó művelethez a kezedre is szükséged lesz. Lefelé néző tenyérrel tedd mindkét kézfejed az állad alá, úgy, hogy ujjaid szembenézzenek egymással, és lenyomd velük a tokát. Ezzel egy időben lassan nyomd lefelé a fejed, de a kezeddel közben fejts ki ellenállást! Ez a nyak izmait erősíti, valamint stimulálja a bőr vérkeringését, így az feszesebbé válik.

Ezt is szeretjük