Kétszer annyinak mutatja a hajad ez a gyönyörű hajfonat: 10 perc, és kész
Mindenki a csodájára jár majd a frizurádnak, ha elkészíted ezt a gyönyörű, dúsító fonatot.

hajfonas
beauty and style
Top olvasott cikkek

A reggeli rohanásban nem sok nőnek van kedve azon gondolkodni, hogy milyen frizurát készítsen magának. Ezért is marad a legtöbbször a gyors megoldás a sima, lógó haj, a copf vagy esetleg az egyszerű fonat.

De, ha egy kis változatosságra vágysz a szürke hétköznapokon, esetleg egy esti programhoz szeretnél beújítani valami csinos hajkölteményt, akkor van egy szuper ötletünk. És szerencsére nem is bonyolult, sőt, tíz perc alatt elkészülhetsz vele, ha a sima fonás megy.

Hajdúsító, többszörös fonat

Attól, hogy egy frizura kicsit különlegesebb, egyáltalán nem biztos, hogy hosszadalmas az elkészítése, sőt. Ez a csinos, többszörös fonat bizonyítja, hogy egy nehéznek tűnő fazon valójában sokszor könnyedén és gyorsan megvalósítható. Nem kell azzal szórakoznod, hogy sok copfot kötsz, majd azokat próbálod egymásba fonni. Van ennél egy jobb technika az extra vastag fonathoz, amit egy szépségblogger, Camelia Katoozian mutatott meg az Instagram-oldalán. Ha szeretnél egy szép fonatot, akkor érdemes kipróbálnod, mert biztosan nem lesz több tíz vagy maximum 15 percnél, az eredmény viszont annál szebb. A videón megnézheted, hogyan valósítsd meg, de alatta részletesen leírjuk a lépéseket is, hogy még könnyebb legyen.

Először kösd a bal oldalra a hajadat, de a frufrudból hagyj nagyjából két tincset lógva. Ezután a lófarokrészt bontsd két nagyobb és egy kisebb részre, majd a nagyobbakat fond be, és áttetsző hajgumival rögzítsd a végeket. Ha ez megvan, a szabadon hagyott tincset húzd át a fonatokon, mint egy cipőfűzőt. Utána a három részt kösd egybe, a többi hajgumit pedig vedd ki. Ezután már csak a frufruból kell egy kicsi fonatot készítened, és hajgumiként körbecsavarni a másikon. Nemcsak gyönyörű és különleges, de kétszer annyinak is mutatja a hajadat.

Ahhoz, hogy többnek mutasd a hajadat, nem csak fonatokkal és copfokkal trükközhetsz. Van néhány olyan fazon, ami a vágás és a szárítás miatt láttatja dúsabbnak a frizurádat.

Ezt is szeretjük