Tél végi cipő- és csizmakörkép - 10 ezer forint alatt
A szezon végi kínálatból olcsóbban kimazsolázhatod azokat a lábbeliket, melyeket kora tavasszal is viselhetsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha gondolatban már a tavaszra készülsz, akkor is érdemes figyelembe venned, hogy a rügyfakadás melege bizony nem köszönt be azonnal. A téli fogcsikorgató mínuszok távozásával mégis lazábbra veheted a figurát, és megválhatsz a bundás csizmáidtól. Ebben az átmeneti időszakban sokkal több lehetősége adódik egy nőnek, hogy csinosabbá varázsolja a megjelenését, hiszen újra előkerülhetnek a kisszoknyák a szekrényből, bár kezdetben csak vastag harisnyával párosítva.

Ám ez a tény már önmagában is kellő okot szolgáltat arra, hogy naprakésszé varázsold a cipő- és csizmakollekciód. Hiszen, ahogy a fázós lelkek fokozatosan feloldódnak az első napsugarak érintésével, a divat is úgy alakul majd át az évszakhoz igazodva.

Így most még a tél végi választékból is nyugodtan szemezgethetsz, mert fellelhetők közöttük olyan darabok, melyek segítségével olcsóbban igazíthatod a ruhatáradat a tavaszváró időszakhoz, illetve azokra a ritka kincsekre is rábukkanhatsz, melyek már most előrevetítik a következő őszi-téli divatirányzatok kedvenceit.

Átmeneti kiscsizmák

Mivel a téli csizmakínálat legjava úgymond eléggé felkészületlen volt a farkasordító hideget és a havat illetően, most annál nagyobb hévvel csemegézhetsz a tavaszi lábbelinek is tökéletesen megfelelő, béleletlen bokacsizmák közül.

Érdemes olyat választanod, mely nadrággal és szoknyával felvéve egyaránt csinosan mutat a lábadon, akár a nőies, akár a vagányabb stílusok híve vagy.

Elegáns és sikkes tavaszváró bokacsizmák

A H&M meggyvörös bokacsizmája amolyan hibridféle, mely a cipő és a bokacsizma keresztezéséből jött létre. Különlegességét az is fokozza, hogy ügyesen párosítja a lakkot és a velúrt. Az ára 8400 forint. A Playersroom egyszerűen elegáns, fekete magas sarkú kiscsizmát ajánl a figyelmedbe, 7990 forintért.

A Deichmann üzleteiben két olyan darabra is lelhetsz, melytől olvadásnak indul a jég: a törpesarkú, szürke bőrcsizmájukra 6990 forintért tehetsz szert, és ugyanennyibe kerül a fekete, szegecses pánttal és csattal díszített bokacsizmájuk is.

Sportos és vagány csizmák

A C&A bakancsszerű csizmáját könnyen beültetheted a tavasszal is divatos vidéki stílusba, hiszen farmerszoknyával, vastag harisnyával és kötött kardigánnal éppúgy jól mutat, mint egy férfiszabású nadrággal.

Ez a darab 7990 forintért lehet a tiéd. A Deichmann üzleteiben gyűrt hatású bokacsizmát foghatsz ki magadnak, 6990 forintért.

A New Yorker lila, indián stílusú lábszárcsizmát kínál a bohémeknek, 8590 forintért. A Springfield szürke, masnis velúrcsizmáját romantikus felfogásban is viselheted, de éppúgy megállja a helyét egy modern, trendi szereléssel párosítva, ha 9995 forintot áldozol rá.

Könnyű kis cipellők, a tavasz első hírnökei

Az üzletek ilyenkor még amolyan átmeneti stádiumban vesztegelnek, hiszen a téli kollekciójukból már csak a kifutó darabok vannak jelen, a tavaszi felhozatal pedig még korántsem teljes.

Ám érdemes már ilyenkor is felmérni a terepet, mert olyan darabok is szemet szúrhatnak, melyek nem csak a kikelet első napfényes derűjében, de az őszi lombhullatáskor is boldoggá tehetnek.

Az átmeneti topánok terén tél elején már feltűnni látszott egyfajta új divatirányzat, melynek sajnos rövid idő állt a rendelkezésére, hogy kellőképp kibontakozhasson, így most alig várja, hogy kitavaszodjon, és ismét felüthesse a fejét.

A tervezők továbbra is a ’40-es, ’50-es évek cipődivatjából merítenek ihletet, ezért, ha ilyen fűzős vagy pántos darabokra bukkansz, bátran csapj le rájuk, mert makacsul tartják majd dobogós pozíciójukat a divatban, ugyanúgy, mint a platformos, nyitott orrú cipellők és a férfias jellegű félcipők.

Csajos lábbelik száraz időkre

A New Yorker üzleteiben félig nyitott, bokáig érő cipőcskére lelhetsz, 8590 forintért. A Pimkie elöl nyitott, csillogó, dögös darabjával már a tavaszi szezon bulijaira készülhetsz, ha 6990 forintért megvásárolod.

A Deichmann két múltat idéző, divatosan modernizált cipővel kecsegtet: a fűzős, törpesarkú félcipőjükre, valamint a színes, pántos topánkájukra szintén 5990 forintért csaphatsz le.

Fiúsan vagány stílusban

A Promod bokáig fűzős, bőrhatású, sportos tornacipője a kora tavaszi nagy csavargásokhoz, illetve túrázáshoz is kiválóan alkalmas. Az ára 7800 forint. A Pimkie lakk félcipője már az új tavaszi trendet hirdeti, melyet te is megelőzhetsz, ha 5990 forintot áldozol érte.

Ezt is szeretjük