A legszebb pólók testalkatra szabva
Nem mindegy, milyet viselsz!
A tavaszi pólótrend óriási, azonban nem minden fazon áll jól mindenkinek. Hangsúlyozd az előnyeidet!

Dia

 	Lezser nőiesség  	Az eddigi testhez simuló trend mellé befurakodott a bővebb szabásvonal, illetve a denevérujj is, amely a legtöbb testalkaton jól áll. A karcsúságot ellensúlyozza a bő, lepelszerű hatás, míg a felesleges kilókat jótékonyan elrejti. Azonban vigyázz, ezek a fazonok legtöbbször alig derékig érnek, így könnyen kivillanhat a hasad.

Lezser nőiesség

Az eddigi testhez simuló trend mellé befurakodott a bővebb szabásvonal, illetve a denevérujj is, amely a legtöbb testalkaton jól áll. A karcsúságot ellensúlyozza a bő, lepelszerű hatás, míg a felesleges kilókat jótékonyan elrejti. Azonban vigyázz, ezek a fazonok legtöbbször alig derékig érnek, így könnyen kivillanhat a hasad.

Dia

 	Bő szabásvonal  	Azok a fazonok, amelyek nem követik szorosan a test vonalát, az ápol és eltakar kategóriába tartoznak, így különösképpen előnyösek, ha van rajtad egy kis felesleg. Ha azonban felül a bő szabást választod, alulra válassz egy passzentosabb darabot, így kevésbé fogsz teltnek tűnni.

Bő szabásvonal

Azok a fazonok, amelyek nem követik szorosan a test vonalát, az ápol és eltakar kategóriába tartoznak, így különösképpen előnyösek, ha van rajtad egy kis felesleg. Ha azonban felül a bő szabást választod, alulra válassz egy passzentosabb darabot, így kevésbé fogsz teltnek tűnni.

Dia

 	Kerek nyak  	Nagyon divatosak azok a fazonok, amelyek a lehető legegyszerűbb szabással készülnek, és a hangsúlyt a nyakkivágásra helyezik. Amennyiben akad rajtad itt-ott egy kis többlet, és melltájékon sem panaszkodhatsz a formáidra, ez a fazon tökéletes választás lehet. Szépen kiemeli a dekoltázst, ezzel elvonja a figyelmet a kényes részekről.

Kerek nyak

Nagyon divatosak azok a fazonok, amelyek a lehető legegyszerűbb szabással készülnek, és a hangsúlyt a nyakkivágásra helyezik. Amennyiben akad rajtad itt-ott egy kis többlet, és melltájékon sem panaszkodhatsz a formáidra, ez a fazon tökéletes választás lehet. Szépen kiemeli a dekoltázst, ezzel elvonja a figyelmet a kényes részekről.

Dia

 	Hosszú fazon  	A csípőig, derékig érő pólók mellett egyre elterjedtebbek a hosszú fazonok is, amelyek egy farmerral vagy egy leggingsszel remekül mutatnak. Ez a stílus kifejezetten előnyös akkor, ha nagyon vékony testalkattal vagy rövid felsőtesttel rendelkezel. Karcsúságodat elfedi azzal, hogy a csípődre rásimul az anyag és így teltebbnek mutat, míg hosszúsága megnyújtja az alakodat.

Hosszú fazon

A csípőig, derékig érő pólók mellett egyre elterjedtebbek a hosszú fazonok is, amelyek egy farmerral vagy egy leggingsszel remekül mutatnak. Ez a stílus kifejezetten előnyös akkor, ha nagyon vékony testalkattal vagy rövid felsőtesttel rendelkezel. Karcsúságodat elfedi azzal, hogy a csípődre rásimul az anyag és így teltebbnek mutat, míg hosszúsága megnyújtja az alakodat.

Dia

 	Csíkok  	Habár a csíkoktól a legtöbbször mindenkit óva intenek, elkerülhetetlen, hogy beszerezz egy hosszanti mintás fazont, a tavaszi trendnek megfelelően. Ez a minta a kis mellűeknek igazán kedvező, mert optikailag teltebb halmokat varázsol azzal, hogy oldalirányban nyújt.

Csíkok

Habár a csíkoktól a legtöbbször mindenkit óva intenek, elkerülhetetlen, hogy beszerezz egy hosszanti mintás fazont, a tavaszi trendnek megfelelően. Ez a minta a kis mellűeknek igazán kedvező, mert optikailag teltebb halmokat varázsol azzal, hogy oldalirányban nyújt.

Dia

 	Hosszú ujjak  	Ha úgy érzed, a karjaid lényegesen hosszabbak, mint a törzsed, jó választás lehet egy hosszabb ujjú darab, amely akár egészen a könyöködig is leér. Így a karjaid optikailag rövidebbnek fognak tűnni, ezáltal a törzsed is olyan lesz, mintha picit összement volna.

Hosszú ujjak

Ha úgy érzed, a karjaid lényegesen hosszabbak, mint a törzsed, jó választás lehet egy hosszabb ujjú darab, amely akár egészen a könyöködig is leér. Így a karjaid optikailag rövidebbnek fognak tűnni, ezáltal a törzsed is olyan lesz, mintha picit összement volna.

Dia

 	Ejtett vállak  	Egy időre eltűntek, de a tavaszi divatban újra megjelentek az ejtett vállak. Az ilyen darabok kifejezetten előnyösek lehetnek számodra, ha kicsit szélesebb vállal vagy vastagabb karral áldott meg a sors, az aszimmetria ugyanis összenyom, karcsúbbnak mutat.

Ejtett vállak

Egy időre eltűntek, de a tavaszi divatban újra megjelentek az ejtett vállak. Az ilyen darabok kifejezetten előnyösek lehetnek számodra, ha kicsit szélesebb vállal vagy vastagabb karral áldott meg a sors, az aszimmetria ugyanis összenyom, karcsúbbnak mutat.

Dia

 	Egyszerű elegancia  	Óriási népszerűségnek örvendenek a mostani trendben azok a pólók, amelyek letisztult egyszerűségükkel hívják fel magukra a figyelmet. Ezeket a legtöbbször betűrve hordják, amely neked is jól állhat, mert a felsőtested összenyomja, míg a lábadat hosszúnak mutatja. Így magasabbnak tűnhetsz, mint amekkorára valójában nőttél.

Egyszerű elegancia

Óriási népszerűségnek örvendenek a mostani trendben azok a pólók, amelyek letisztult egyszerűségükkel hívják fel magukra a figyelmet. Ezeket a legtöbbször betűrve hordják, amely neked is jól állhat, mert a felsőtested összenyomja, míg a lábadat hosszúnak mutatja. Így magasabbnak tűnhetsz, mint amekkorára valójában nőttél.

Ezt is szeretjük
Fotó: