Szexi, nőies tavaszi parfümök

Dia

Tavasszal mindenki szereti a frissebb illatokat, válogass hát kedvedre az újdonságok közül. Virágos, bohókás illatokkal készültek a legszebb évszakra a parfümtervezők.Kapcsolódó cikk:A 4 legfinomabb nőies parfüm tavaszra »
Tavasszal mindenki szereti a frissebb illatokat, válogass hát kedvedre az újdonságok közül. Virágos, bohókás illatokkal készültek a legszebb évszakra a parfümtervezők.

Kapcsolódó cikk:
A 4 legfinomabb nőies parfüm tavaszra »

Dia

 	Oriflame Chiffon  	A parfüm krémes aromájú fehér virágai és érzéki fás jegyei szinte simogatják a bőrt és kényeztetik az érzékeket. Kifinomult, nőies illata mindenkit elbűvöl. 50 ml 3700 forint.

Oriflame Chiffon

A parfüm krémes aromájú fehér virágai és érzéki fás jegyei szinte simogatják a bőrt és kényeztetik az érzékeket. Kifinomult, nőies illata mindenkit elbűvöl. 50 ml 3700 forint.

Dia

Chloé Eau de Toilette A Chloé-hármas utolsó tagja, illetve a legfrissebb változata is egyben. Üde, mint egy harmatos, bimbós rózsa, így remek választás a melegebb időszakra. Ha nem tudsz ellenállni a rózsa érzéki illatának, válaszd ezt az illatot. 50 ml 24 100 forint.

Chloé Eau de Toilette

A Chloé-hármas utolsó tagja, illetve a legfrissebb változata is egyben. Üde, mint egy harmatos, bimbós rózsa, így remek választás a melegebb időszakra. Ha nem tudsz ellenállni a rózsa érzéki illatának, válaszd ezt az illatot. 50 ml 24 100 forint.

Dia

 	L'Occitane Cherry Blossom  	Ha imádod tavasszal a cseresznyevirág kavargó fehér szirmait, melynek a japánok külön ünnepet szentelnek, akkor nehezen állsz majd ellen a Cherry Blossomnak. Lágy, friss és virágos illat a cseresznye, frézia és fekete ribizli harmóniájával. 100 ml 10 750 forint.

L'Occitane Cherry Blossom

Ha imádod tavasszal a cseresznyevirág kavargó fehér szirmait, melynek a japánok külön ünnepet szentelnek, akkor nehezen állsz majd ellen a Cherry Blossomnak. Lágy, friss és virágos illat a cseresznye, frézia és fekete ribizli harmóniájával. 100 ml 10 750 forint.

Dia

Lola by Marc JacobsA bohókás, kicsit hippis üveg mindenkit elbűvöl, ahogyan a benne lévő illat is. Gyümölcsös fejjegye piros bors, barack és rózsaszín grépfrút keveréke, a szívillat lila bazsarózsa kevéske rózsával, az alapillat tonkababból, vaníliából és pézsmából áll össze. Az üveg igazi dísze lehet az öltözőasztalnak vagy a fürdőnek. 50 ml 18 900 forint.

Lola by Marc Jacobs

A bohókás, kicsit hippis üveg mindenkit elbűvöl, ahogyan a benne lévő illat is. Gyümölcsös fejjegye piros bors, barack és rózsaszín grépfrút keveréke, a szívillat lila bazsarózsa kevéske rózsával, az alapillat tonkababból, vaníliából és pézsmából áll össze. Az üveg igazi dísze lehet az öltözőasztalnak vagy a fürdőnek. 50 ml 18 900 forint.

Dia

Avon Today Tomorrow Always DiamondAz illat a szerelem ragyogó ünneplése. Nevetéssel és reménnyel teli, szerelemmel ragyogó, derűs illat. Vadjácintból és narancsvirágból álló, fényűző illatcsokor, melyet a nárcisz és a rózsafa jegyei egészítenek ki. 50 ml 4800 forint.

Avon Today Tomorrow Always Diamond

Az illat a szerelem ragyogó ünneplése. Nevetéssel és reménnyel teli, szerelemmel ragyogó, derűs illat. Vadjácintból és narancsvirágból álló, fényűző illatcsokor, melyet a nárcisz és a rózsafa jegyei egészítenek ki. 50 ml 4800 forint.

Dia

 	Blue by JLo  	Ha már nem is a tavaszra gondolsz, hanem egyenesen a nyárra, akkor Jennifer Lopez új illatával könnyen felidézheted az édes, nyugodt, nyári naplementéket, a puha és forró éjszakákat. A szép, kék üveg buja, virágos parfümöt rejt magában, a fejjegyet narancs és ribizlivirág alkotja, a szívillat vizes jellegű, melyet a vízililiom hangsúlyoz, míg az alapillat mahagóniból és mohából áll össze. 50 ml 12 200 forint.

Blue by JLo

Ha már nem is a tavaszra gondolsz, hanem egyenesen a nyárra, akkor Jennifer Lopez új illatával könnyen felidézheted az édes, nyugodt, nyári naplementéket, a puha és forró éjszakákat. A szép, kék üveg buja, virágos parfümöt rejt magában, a fejjegyet narancs és ribizlivirág alkotja, a szívillat vizes jellegű, melyet a vízililiom hangsúlyoz, míg az alapillat mahagóniból és mohából áll össze. 50 ml 12 200 forint.

Dia

Daisy by Marc JacobsA vidám parfüm játékos ártatlanságával friss és nőies egyszerre. Eper, grépfrút, viola és jázmin keveredik az illatban. A vidám kis üveg a tavasz köszöntésére új kalapot kapott, ami a kék eget idézi. 50 ml 15 200 forint.

Daisy by Marc Jacobs

A vidám parfüm játékos ártatlanságával friss és nőies egyszerre. Eper, grépfrút, viola és jázmin keveredik az illatban. A vidám kis üveg a tavasz köszöntésére új kalapot kapott, ami a kék eget idézi. 50 ml 15 200 forint.

Dia

Lush KarmaAz angol cég emblematikus terméke. A Karma egzotikus narancs- és pacsuliillatát kiegészíti egy leheletnyi virágos áfonya, levendula és fenyérfű, így az illóolajok tana szerint egyszerre nyugtató, megújító és frissítő hatású. 30 ml 8990 forint.

Lush Karma

Az angol cég emblematikus terméke. A Karma egzotikus narancs- és pacsuliillatát kiegészíti egy leheletnyi virágos áfonya, levendula és fenyérfű, így az illóolajok tana szerint egyszerre nyugtató, megújító és frissítő hatású. 30 ml 8990 forint.
Ezt is szeretjük
Szerző: Fehér Ági
Fotó: